Μυριοκεφαλιτάκη στο #AQF24: «Ήταν παιχνίδι ειδικών συνθηκών – Πολύ γρήγορη ομάδα η Ολλανδία»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Η Εθνική Ελλάδος Γυναικών ηττήθηκε από την Ολλανδία με 13-7 για τα προκριματικά του World League στο Ρόντερνταμ. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών. Οι απουσίες το τελευταίο διάστημα διαδέχονταν η μία την άλλη. Οι επιλογές της Αλεξίας Καμμένου ήταν σημαντικά περιορισμένες, και αν και όλα τα κορίτσια κατέβαλαν τη μέγιστη προσπάθεια, δε τα κατάφεραν κόντρα στις πιο έτοιμες Ολλανδέζες οι οποίες αγωνίζονταν και στην χώρα τους. Η Εθνική μας ομάδα ήταν ανταγωνιστική για μεγάλο διάστημα ωστόσο εν τέλει νικήθηκε από τις απουσίες της και την ικανότητα των αντιπάλων της.

Για το παιχνίδι αυτό μας μίλησε η φουνταριστός της Εθνικής Ομάδας Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, η οποία σημείωσε 2 τέρματα στη χθεσινή αναμέτρηση, μιλά για το παιχνίδι. Μας εξηγεί τα προβλήματα τα οποία είχε η γαλανόλευκη ομάδα, για την ικανότητα των αντιπάλων τους αλλά και τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Εθνική ομάδα στη συνέχεια.

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη στο #Aquafeed24

«Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών καθώς υπήρχαν αρκετές απουσίες που δεν μας άφησαν να έρθουμε με πλήρες ρόστερ στην Ολλανδία. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να δουλέψουμε και να βγάλουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα τακτικά κομμάτια που δουλεύουμε στην προπόνηση, και να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Όλα τα κορίτσια προσπαθήσαμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα κενά που είχαμε δεδομένων των απουσιών που υπήρχαν. Οι Ολλανδέζες έπαιζαν σε ενα γεμάτο και υπερσύγχρονο κολυμβητήριο και ήθελαν πολύ τη νίκη. Είναι μια ομάδα γρήγορη, κολυμπημένη και ήταν πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι».

«Όσον αφορά την Εθνική Ομάδα συνεχίζουμε την προετοιμασία γιατί σε ενα μήνα έχουμε το Ευρωπαϊκό Superfinal για το World league και στα μέσα του Ιούνη έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της ομάδας, το Παγκόσμιο στη Βουδαπέστη».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA