Πάλεψε για ένα ημίχρονο ο Εθνικός αλλά «ξέσπασε» ο Ολυμπιακός!

by Aquafeed 24

Την έκπληξη της αγωνιστικής πήγε να κάνει ο Εθνικός, ο οποίος τελικά γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 14-4 στο παιχνίδι που άνοιξε την 14η αγωνιστική στην Α1 ανδρών. Η ομάδα του Φάη Κουντουδιού έκανε ένα τρομερό ξεκίνημα στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, κατάφερε και προηγήθηκε με 4-3 στο ημίχρονο, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φυλάξει δυνάμεις για το δεύτερο ημίχρονο, όπου με τον Γιάννη Σύρμα κάτω από τα δοκάρια δεν επέτρεψαν στον Εθνικό να σημειώσει ούτε ένα γκολ και με ένα τρομερό σερί 11-0, με τέσσερα γκολ στην τρίτη περίοδο και επτά στην τελευταία, ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα και παρέμειναν αήττητοι στην Ελλάδα.

Ο «Αυτοκράτορας» παρέμεινε στους 25 βαθμούς και στην τρίτη θέση, και αν η ΑΕΚ νικήσει όπως αναμένεται τον Άρη σήμερα, θα τερματίσει τέταρτος στον όμιλο, με την «Ένωση» να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω, έχοντας 24. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος και αήττητος, έχοντας 42 βαθμούς και συνεχίζει ως η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος στη Β΄φάση, ενώ πλέον οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου επικεντρώνονται στις λίγες ημέρες προετοιμασίας που απομένουν πριν το ντέρμπι με την Μπρέσια στον Πειραιά την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-14

Οκτάλεπτα: 1-0, 3-3, 0-4, 0-7.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Γκάτσος, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 2, Δερμιτζάκης, Μπεριστιάνος 1, Ζωγράφος, Ιωάννου, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1, Καραμπάτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 2, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 2, Φιλίποβιτς 4, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA