Νίκος Καραμάνης στο #Aquafeed24: «Συνεχίζουμε την δουλειά με στόχο την παραμονή»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ο επικεφαλής τεχνικός των γυναικών του Νηρέα Χαλανδρίου, Νίκος Καραμάνης, μιλά αποκλειστικά στο #Aquafeed24 για την πρώτη νίκη της ομάδας στο Πρωτάθλημα!

Σεφτέ στις νίκες έκανε το βράδυ της Τρίτης 01/02 ο Νηρέας Χαλανδρίου, αφού επικράτησε 13-6 του Ηλυσιακού στην έδρα του, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης Αγωνιστικής, στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη επιδίωκε αρκετό καιρό το πρώτο της «τρίποντο» στο Πρωτάθλημα και το… κατάφερε τελικά στα Ιλίσια. Αφήνοντας πίσω του τον Ηλυσιακό και τον ΠΑΟΚ – στην τελευταία θέση – ο Νηρέας πλέον βρίσκεται 10ος στην κατάταξη και συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει του Β’ Γύρου του Πρωταθλήματος, με στόχο την συνέχεια στις νίκες.

Ο επικεφαλής τεχνικός τόσο της γυναικείας ομάδας του Νηρέα Χαλανδρίου, όσο και της ανδρικής (Α2 κατηγορία), Νίκος Καραμάνης, μίλησε αποκλειστικά στο #Aquafeed24 για την πρώτη νίκη των κοριτσιών και τους στόχους για την συνέχεια του Πρωταθλήματος:

«Ήταν ένα από τα παιχνίδια για τα οποία δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας και μια νίκη ψυχολογίας.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου για την εμφάνιση και τη νίκη. Τις ευχαριστώ πολύ. Συνεχίζουμε τη δουλειά και την καθημερινή προσπάθεια με στόχο την παραμονή της ομάδας στην Α1. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και όλα θα κριθούν στο τέλος»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA