Σαρωτικοί «ερυθρόλευκοι» με σούπερ Γιάννη Φουντούλη κόντρα στην ΑΕΚ!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

«Ξέσπασε» στην… ΑΕΚ η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ραντνίτσκι 

Αήττητος, τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στην έδρα του, συνεχίζει στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ο Ολυμπιακός Πειραιά, σημειώνοντας το απόλυτο 13/13 στις νίκες, αφού το απόγευμα του Σαββάτου 29/01 επικράτησε 23-3 της «Ένωσης», για την 13η Αγωνιστική.

Δίνοντας χρόνο και στους νεότερους, ο Θοδωρής Βλάχος ξεκούρασε τους περισσότερους παίκτες του που ταλαιπωρήθηκαν στο ταξίδι προς το Κραγκούγιεβατς, ενώ διατηρεί την ομάδα γενικότερα «ζεστή», με στόχο την «ρεβάνς» κόντρα στην Μπρέσια για την 9η Αγωνιστική του Champions League.

Επιπλέον, με μεγάλη ποικιλία στο επιθετικό κομμάτι, οι Πειραιώτες δεν δυσκολεύτηκαν να υπερτερήσουν του συνόλου του Δημήτρη Μάζη, με το πρώτο (7-1) και το τρίτο μέρος (7-0) του αγώνα να είναι τα πιο παραγωγικά. «Συνήθης… ύποπτος» στην υπόθεση σκοράρισμα ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 7 γκολ, ενώ «χατ-τρικ» σημείωσαν οι: Γενηδουνιάς και Μουρίκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 23-3

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 4-2, 7-0, 5-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 1, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 7, Γούβης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης 1, Κολόμβος, Σύρμας, Μαθιόπουλος 1

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγιέστρορατς, Βούκσεβιτς 1, Τσιστράκης 1, Μαυρωτάς Άρ., Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Σταμέλλος, Κατσινούλας, Μανιουδάκης 1

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA