Ντεμπούτο Ανδρεάκου και εύκολο «πέρασμα» του ΑΝΟ Γλυφάδας στην Πάτρα!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο για τον Θεόδωρο Ανδρεάκο στον πάγκο του ΑΝΟ Γλυφάδας, υπερτέρησαν της οικοδέσποινας ΝΕΠ οι Γλυφαδιώτισσες

Επανήλθε… νικηφόρα στην δράση του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος έπειτα από μια σειρά αναβεβλημένων αγώνων επικράτησε 17-5 της ΝΕ Πατρών για την 10η Αγωνιστική.

Τα κορίτσια του Θεόδωρου Ανδρεάκου, δεν δυσκολεύτηκαν να… «χαρίσουν» την πρώτη νίκη της χρονιάς στον νέο τους προπονητή, με μια εξαιρετική εμφάνιση στην Πάτρα, έχοντας δε διανύσει μεγάλο χρονικό διάστημα αναγκαστικής αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (λόγω κορωνοϊού).

Η δεύτερη περίοδος του αγώνα ήταν ίσως η πιο καθοριστική για την νίκη του ΑΝΟΓ και μαζί η πιο παραγωγική. Σκοράροντας 6 γκολ στο συγκεκριμένο οκτάλεπτο και φτάνοντας στο ημίχρονο με το επιμέρους 10-2, τα κορίτσια του Θεόδωρου Ανδρεάκου δεν άφησαν κανένα περιθώριο ανατροπής στις Πατρινές. Ειρήνη και Παναγιώτα Νίνου εμφανίστηκαν καταιγιστικές στον σημερινό αγώνα, σημειώνοντας 5 και 4 τέρματα αντίστοιχα, ενώ το πρώτο της γκολ πέτυχε και η νεαρή Ιωάννα Κανελλοπούλου! Από πλευράς ΝΕΠ, η Σάπκινα ξεχώρισε για ακόμη μια φορά σημειώνοντας «χατ-τρικ».

Το παιχνίδι παρακολούθησε από κοντά και ο πρώην τεχνικός του ΑΝΟΓ, Ορέστης Σαλάχας, ο οποίος στήριξε τη μέχρι πρότινος ομάδα του.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 5-17

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-6, 2-4, 1-3

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Μπαλάτσα, Πετάση, Κουρέτα 2, Σάπκινα 3, Λυκοθανάση, Κεπενού, Ντάσιου, Κρίνα, Μιχαλάτου, Παρασκευοπούλου, Ζαφειράκη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Νίνου Παναγιώτα 4, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Βόγκα, Νίνου Ειρήνη 5, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 3, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου 1.

Διαιτητές: Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Κίμωνας Τασσόπουλος

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA