«Ξέσπασε» στο 2ο και 3ο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη και υπερτέρησε του ψυχωμένου ΝΟ Λάρισας!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ντέρμπι για σχεδόν ένα ημίχρονο στον Λαιμό –  Επιβλητικός στο 2ο και 3ο μέρος ο ΝΟΒ!

Μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση έλαβε χώρα στο Κολυμβητήριο του Λαιμού για την 10η Αγωνιστική της Α1 Γυναικών, ανάμεσα στο ΝΟ Βουλιαγμένης και το ΝΟ Λάρισας, με τις παίκτριες της Άντι Μελιδώνη να επικρατούν τελικά 15-10.

Για σχεδόν ένα ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Γαλανόπουλου κόντραρε στα ίσα την ισχυρή Βουλιαγμένη, ωστόσο οι παίκτριες της Άντι Μελιδώνη ξέσπασαν στο 3ο οκτάλεπτο, σκόραραν αρκετά στον αιφνιδιασμό και έχτισαν μια μη αναστρέψιμη διαφορά (12-6). Με σούπερ τις Γιαννοπούλου, Ριντζ και Τανκέεβα, οι οποίες σημείωσαν 3 γκολ έκαστη, ο ΝΟΒ δεν δυσκολεύτηκε να εξασφαλίσει την νίκη, ενώ από την πλευρά των Λαρισαίων το σκοράρισμα φάνηκε… «οικογενειακή υπόθεση». Ηρώ και Μελίνα Καρυπίδου σημείωσαν 4 και 2 τέρματα αντίστοιχα, όπως δυο φορές σκόραρε και η Ρότζερς.

Επιπλέον, τον χρόνο κάτω από τα δοκάρια της Βουλιαγμένης μοιράστηκαν επάξια Κοτσιώνη και Μαυρωτά, ενώ η Ζαφειράκη πραγματοποίησε μια σειρά σημαντικών αποκρούσεων και κλεψιμάτων για το ΝΟ Λάρισας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 15-10

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-2, 5-2, 3-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 3, Ριντζ 3, Τανκέεβα 3, Πάτρα 1, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα, Αγγελίδη 1, Μαυρωτά, Καλογεροπούλου 1, Ανδρεάδη

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Ζαφειράκη, Κοκκίνου, Tουλουμτζίδου, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα 2, Κολτσίδα 1, Σακελλαρίου 1, Γαλανοπούλου, Ρότζερς 2, Χασιώτη, Καρυπίδου Ηρώ 4

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA