Αναλαμβάνει την ΑΕ Χαϊδαρίου ο Δημήτρης Κρητικός!

by Aquafeed 24

Ύστερα από επτά χρόνια σκληρής δουλειάς, ο Θοδωρής Ανδρεάκος, είδε μια νέα σελίδα να παρουσιάζεται στην προπονητική του καριέρα και αποχωρεί από την ΑΕ Χαϊδαρίου για να αναλάβει τη γυναικεία ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ο σύλλογος της Δυτικής Αττικής που έχει ανέβει επίπεδα τα τελευταία χρόνια κινήθηκε γρήγορα και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Δημήτρης Κρητικός είναι ο νέος προπονητής της ομάδας ανδρών της ΑΕ Χαϊδαρίου.

Ο έμπειρος προπονητής βρισκόταν στο δυναμικό του συλλόγου στα τμήματα υποδομής και πλέον θα οδηγεί τους Άνδρες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Ο Δημήτρης Κρητικός θέλησε μέσω του Aquafeed24 να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΑΕ Χαϊδαρίου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Θοδωρή Ανδρεάκο, ο οποίος τον πρότεινε για αντικαταστάτη του και εξήρε την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία επτά χρόνια στον σύλλογο.

Το πρώτο παιχνίδι του Δημήτρη Κρητικού με την ανδρική ομάδα της ΑΕ Χαϊδαρίου θα είναι αυτό κόντρα στον ΝΑΟ Κέρκυρας, όποτε αυτό πραγματοποιηθεί.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA