Έτοιμος για Πλέι Οφ ο Απόλλωνας!

by Aquafeed 24

Από νίκη σε νίκη προχωράει ο ακάθεκτος Απόλλωνας Σμύρνης, καθώς η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη πήρε το ροζ φύλλο αγώνος την 11η αγωνιστική με αντίπαλο τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Απόλλων Σμύρνης – ΑΝΟ Γλυφάδας 11-5

Ο Απόλλωνας χωρίς τον τιμωρημένο Μοσκόφ επικράτησε στου Γουδή με σκορ 11-5 του ανταγωνιστικού ΑΝΟΓ και έφθασε με αυτόν τον τρόπο τους 27 βαθμούς, όσους και ο Ολυμπιακός, ενόσω προετοιμάζεται για τα Πλέι Οφ της Α1 ανδρών, εκεί όπου έχει θέσει υψηλούς στόχους. Από την άλλη, ο ΑΝΟΓ δεν πέτυχε σερί νικών, με δεδομένο ότι την προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει ως γηπεδούχος την ΑΕΚ και έτσι παρέμεινε στους 9 βαθμούς.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό, με τον Απόλλωνα να έχει βραχεία κεφαλή στο ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη βρέθηκε μπροστά με 5-3, ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστριες ήταν οι άμυνες και οι τερματοφύλακες, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ στην τρίτη περίοδο, κλείνοντας το οκτάλεπτο με σκορ 6-4.

Ο Απόλλωνας βρήκε γρήγορα γκολ στο τέταρτο οκτάλεπτο και έκανε το 7-4 στον αγώνα, ωστόσο η ομάδα του Μάζη μείωσε σε 7-5 περίπου ένα λεπτό αργότερα. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχου έφθασαν στο 9-5 περίπου 3:30 λεπτά πριν το φινάλε και στο 11-5 λίγο αργότερα, έχοντας κυριαρχήσει εξ ολοκλήρου στην έσχατη περίοδο της αναμέτρησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-5

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 1-1, 5-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χατζηκυραικάκης, Τοράκης, Βέκκος, Βιτέλλας, Μπόουεν 2, Γούνας 4, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Τροβάς, Κίτσος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Παπούκας 2, Περόπουλος, Ηλιόπουλος 2, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στίβενσον, Γούντχεντ, Χαραλαμπόπουλος, Πούρος 1, Μπακαλούμης, Γαλάνης, Μαυρωτάς.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA