Έφυγε με το διπλό από τον Πειραιά η ΑΕΚ!

by Aquafeed 24

Σε ένα κλειστό παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό, η ΑΕΚ έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα του Εθνικού Πειραιώς με σκορ 7-4 και έφθασε τους οκτώ βαθμούς στην Α1 ανδρών, ύστερα από οκτώ αγωνιστικές, την ώρα που ο «Αυτοκράτορας» παρέμεινε στους τρεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με κλειστές άμυνες, με τον Εθνικό Πειραιώς του Φάνη Κουντουδιού να προηγείται 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό, με την «Ένωση» του Κωνσταντίνου Δάνδολου να ισοφαρίζει και το σκορ ημιχρόνου να είναι 4-4.

Εν συνεχεία, η ΑΕΚ έσφιξε την άμυνα της και κατάφερε να μη δεχθεί τέρμα στο τρίτο οκτάλεπτο, την ώρα που η ίδια πέτυχε δύο και μπόρεσε να προηγηθεί 6-4 με μια περίοδο να απομένει. Στα τελευταία οκτώ λεπτά, ο Φλέγκας και η άμυνα της ΑΕΚ ήταν εκ νέου εξαιρετικοί, με την «Ένωση» να μη δέχεται γκολ για δύο οκτάλεπτα και να φθάνει στη νίκη με τελικό σκορ 7-4.

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 0-2, 0-1.

Εθνικός Πειραιώς (Κουντουδιός): Γαβαλάς, Καραμπάτης, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Χονδροκούκης, Πανταζόπουλος 2, Κόχειλας 1, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπέλεσης, Μανδαλιός.

ΑΕΚ (Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος 1, Κουτσιαλής 1, Βούκσεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA