Ανεβαίνει το Π.Φάληρο!

by Aquafeed 24

Τρίτη διαδοχική νίκη για το Π.Φάληρο στην Α1 ανδρών, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη αρχίζει να βρίσκει το καλό της πρόσωπο και έφθασε σε ακόμη μια επικράτηση, αυτή τη φορά επί του ΑΝΟ Γλυφάδας για την 8η αγωνιστική.

Ο ΑΟΠΦ έπαιξε εξαιρετικά και επικράτησε 10-8 της Γλυφάδας του Δημήτρη Μάζη, ανεβαίνοντας βαθμολογικά, καθώς έχει πια 10 βαθμούς, την ώρα που ο ΑΝΟΓ παρέμεινε στους 6.

Το Π.Φάληρο έφθασε να προηγείται έως και 9-4, η Γλυφάδα προσπάθησε για την ανατροπή, έκανε σερί 4-0, ωστόσο δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά που είχαν χτίσει οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

Ο αγώνας έγινε στην έδρα του ΑΟΠΦ, αλλά γηπεδούχος ήταν ο ΑΝΟΓ. Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Τζόνι Χούπερ για λογαριασμό των νικητών με τρία τέρματα, ενώ τρία σημείωσε ο έτερος Αμερικανός, Στίβενσον, για τη Γλυφάδα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 8-10

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 0-2, 4-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας, Περόπουλος, Μαυρωτάς Λ. 1, Ηλιόπουλος, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στίβενσον 3, Γούντχεντ 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Φωτεινάκης, Μπακαλούμης, Πούρος 1, Γαλάνης 1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 3, Παπαδημητρίου, Καραβασίλης, Ραμίρεζ, Δίπλαρος 2, Τσολακούδης 1, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης 2, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

Διαιτητές: Μπιράκης, Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA