ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ τον Υδραϊκό ο Απόλλωνας με 19-2!

by Aquafeed 24

Εμφάνιση υψηλού επιπέδου από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος συνέτριψε τον Υδραϊκό την Τετάρτη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και έφτασε τους 18 βαθμούς στην Α1 ανδρών.

Η ομάδα του Νικόλα Δεληγιάννη ήταν καταιγιστική και δεν άφησε περιθώριο στον Υδραϊκό, ο οποίος αγωνίζεται χωρίς ξένους, αλλά και με τραυματία τον Άγγελο Φώσκολο. Οι παίκτες του Απόλλωνα κυριάρχησαν και εν τέλει επικράτησαν 19-2 (!) της ομάδας του Μάκη Βολτυράκη.

Η «ελαφρά ταξιαρχία», με αυτή τη νίκη της, εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας για να δει την ακριβή της θέση. Ο Υδραϊκός μοιάζει να έχει χάσει τον καλό του εαυτό και απομακρύνεται από την τετράδα, με στόχο πλέον να μετάσχσει στην εξάδα των πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν κατά κράτος σε όλους τους τομείς από το ξεκίνημα, περιόρισαν στο ελάχιστο τον αντίπαλο με την εξαιρετική τους άμυνα και τον Γαλανίδη να αποκρούει και πέναλτι και έφτασαν στη νίκη με μεγάλη διαφορά με κορυφαίους σκόρερ τους Μοσκόφ (6 γκολ), Σολανάκη (5) και Γούνα (4).

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Μάκης Βολτυράκης πέρασε στο τέρμα του Υδραϊκού τον 16χρονο Παρτσόγλου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην Α1 ανδρών!

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-19

Οκτάλεπτα: 0-6, 1-5, 0-4, 1-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πολογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης, Μακαντάνης, Μπλάνης, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Καλαμβόκης, Χατζηγούλας 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μοσκόφ 6, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 4, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 5, Τροβάς, Φέγγος, Καβουσανός.

Διιατητές: Δαμιανάκης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Αρχιμανδρίτης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA