Νέα ατυχία για Εθνική με τη Σταματοπούλου!

by Aquafeed 24

Η κακοδαιμονία για την Εθνική ομάδα γυναικών συνεχίζεται καθώς το κύμα τραυματισμών στις διεθνείς αθλήτριες δεν λέει να σταματήσει.

Πιο πρόσφατο περιστατικό αυτό της Ιωάννας Σταματοπούλου που δεν ταξίδεψε στο Ντουναϊσβάρος με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς ταλαιπωρείται πιθανότατα από γαστρεντερίτιδα και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο εντός Αττικής. Συν τοις άλλοις, η νεαρή τερματοφύλακας αντιμετωπίζει πρόβλημα και στο πόδι, κάτι που οφείλεται στην έξτρα επιβάρυνση που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα και όπως είναι λογικό επηρεάζει την απόδοσή της.

Στο Ντουναϊσβάρος, λοιπόν, η Εθνική ταξίδεψε με δύο τερματοφύλακες, η μια είναι η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία αυτή τη στιγμή δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα μετά τον πρόσφατο (νέο) τραυματισμό της στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία για το World League και παρότι η μαγνητική της βγήκε καθαρή. Έτσι, το βάρος πέφτει στην επίσης νεαρή Μαρίνα Κοτσιώνη που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή την τελευταία στιγμή, κάτι για το οποίο δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση και ευτυχώς που υπάρχει το Aquafeed24 να ενημερώνει το φίλαθλο κοινό που αγαπάει ιδιαίτερα την ομάδα.

Η Εθνική, θα μετάσχει (4-6 Ιανουαρίου) στο 4εθνές τουρνουά προετοιμασίας που διεξάγεται στο Ντουναϊσβάρος, με τη συμμετοχή επίσης της Ουγγαρίας, της Γαλλίας και της Κίνας. Το πιθανότερο είναι να υπερασπιστεί την εστία της «γαλανόλευκης» η Μαρίνα Κοτσιώνη, ενώ υπενθυμίζεται ότι σε λιγότερο από δέκα ημέρες ξεκινά το Πανευρωπαϊκό της Βουδαπέστης. Ευχή όλων είναι να μειωθούν τα κρούσματα τραυματισμών και να επανέλθουν πλήρως όλες οι πολύτιμες μονάδες αυτής της ομάδας, ώστε να «λυθούν» και τα χέρια του Γιώργου Μορφέση που καλείται να αναπροσαρμόζει διαρκώς τα πλάνα του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA