ΔευτέραΔεκέμβριος82025
  • National Team
  • Interviews
  • Διαφημίσου εδώ
  • Όροι Χρήσης & Disclaimer
  • Πολιτική Cookies
Aquafeed24
  • National Team
  • Swimming
    • Open Water
    • Finswimming
  • Water Polo
    • Champions League Men
    • Champions League Women
    • Euro Cup Men
    • Α1 κατηγορία Ανδρών
    • Α1 Κατηγορία Γυναικών
    • Α2 Κατηγορία Ανδρών
    • Ακαδημίες
  • Synchro
  • Diving
  • Beach Water Polo
  • Aquafeed24 Starfish Trophy
  • Γενικές Ειδήσεις

Βλάχος: «Άλλη Εθνική στο Παγκόσμιο»

by Aquafeed 24 26 Ιουνίου, 2017
written by Aquafeed 24 26 Ιουνίου, 2017
0FacebookTwitterPinterestEmail
430

Ως ευκαιρία για να δοκιμάσει νέους παίκτες χρησιμοποίησε το «Σαμαρτζίδης Καπ» ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής της Εθνικής  ομάδας.

Άλλωστε οι τραυματισμοί βασικών παικτών (Γούνας με θλάση στους κοιλιακούς, Δελακάς στον προσαγωγό) πριν το τουρνουά, αλλά και κατά τη διάρκειά του (Βλαχόπουλος στο αυτί) δεν τον άφησαν να έχει μια πλήρη εικόνα της ομάδας του.

Παρ’ όλα αυτά είδε νέα πρόσωπα από τα οποία ζήτησε να διεκδικήσουν με την παρουσία τους θέση στην ομάδα στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του τουρνουά:

Για τα συμπεράσματα από το Σαμαρτζίδης Καπ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι η Εθνική ομάδα που θα δούμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Υπήρχαν κάποιες απουσίες βασικών παικτών, ενώ και κατά τη διάρκεια του τουρνουά υπήρξαν νέες απουσίες λόγω τραυματισμών. Έτσι κι εγώ δε θα μπορούσα να βγάλω ακριβή συμπεράσματα για το πως μπορεί να είναι αυτή η ομάδα στο παγκόσμιο. Παρ όλα αυτά δοθήκαν ευκαιρίες σε παιδιά πιο νέα που μπαίνουν στην Εθνική ομάδα, ώστε να δείξουν τι μποορούν να κάνουν. Είναι θετικό για μένα που έπαιξαν περισσότερο χρόνο. Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, αλλά αν δεν είχαμε τις απουσίες θα ήμασταν μια διαφορετική ομάδα».

Για τους νέους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής: «Η ομάδα αυτή χρειάζεται χρόνο, όπως και τα 2-3-4 παιδιά που θα μπουν στην ομάδα, αλλά και οι άλλοι παίκτες που θα μείνουν μέχρι την τελευταία ημέρα της προετοιμασίας. Χρειάζονται χρόνο έτσι ώστε να «απειλήσουν» τις θέσεις παικτών που θεωρούνται βασικοί στην Εθνική ομάδα. Αυτό που θέλω από τους νέους παίκτες είναι να μπουν δυναμικά και να διεκδικήσουν και όχι να είναι ευχαριστημένοι που βρίσκονται σε ένα κάλεσμα 17-19 παικτών».

Για τον πρωταρχικό στόχο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Όποιοι πάμε εκεί πρέπει να διεκδικήσουμε αρχικά την είσοδό μας στην οκτάδα. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, σε συνάρτηση με το πως θα παρουσιαστούν και οι υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει να κάνουμε μεγάλο αγώνα για να βρεθούμε αρχικά στους 8».

Για τους τραυματίες αθλητές: «Είναι ήδη σχεδόν μία εβδομάδα χωρίς προπόνηση και γι’ αυτό τους αφήσαμε εκτός ώστε να ξεκουραστούν. Ελπίζω να μην έχουμε κάποια υποτροπή και να είναι καλύτερα, για να μπορούν να παίξουν στο τουρνουά στις Συρακούσες και να είναι υγιείς στο παγκόσμιο».

Για τις επερχόμενες αλλαγές στους κανονισμούς: «Δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο. Σίγουρα με απασχολούν, αλλά αυτή τη στιγμή έχω το μυαλό μου στο παγκόσμιο. Αν κάποιες από αυτές εφαρμοστούν θα αλλάξει πολύ το άθλημα και θα πρέπει να συμπεριφερθούμε διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο».

aquafeedaquafeed24Greek Water Polo
0 FacebookTwitterPinterestEmail
previous post
ΜΕΓΑΛΟΣ Διαγωνισμός από το Aquafee24! Μπες και κέρδισε!
next post
Τα δεδομένα για τον Γιάννη Φουντούλη και τον Ολυμπιακό!

You may also like

Πόλο Ισπανία: Οι τρεις «μεγάλες» συνέχισαν με εμφατικές...

8 Δεκεμβρίου, 2025

Challenger Cup 2025/26: Ζωντανή η κλήρωση της Β’...

7 Δεκεμβρίου, 2025

Πόλο Ιταλία Serie A1 F: Τέλος 1ου γύρου....

7 Δεκεμβρίου, 2025

Πόλο Serie1U Ιταλία: Προ Ρέκο και Μπρέσια ασταμάτητες,...

7 Δεκεμβρίου, 2025

Πόλο, Παναθηναϊκός, Δημήτρης Μάζης: «Κάναμε καλό παιχνίδι, έχουμε...

7 Δεκεμβρίου, 2025

Πόλο, Waterpolo League γυναικών: Πέρασε από την Πάτρα...

7 Δεκεμβρίου, 2025

Πόλο, WPL Ανδρών: «Ξέσπασε» στο δεύτερο ημίχρονο και...

7 Δεκεμβρίου, 2025

WPL2: Διπλό ο Νηρέας Γέρακα στο Ηράκλειο. Κέρδισε...

7 Δεκεμβρίου, 2025

Πόλο, Πανιώνιος, Τάσος Παπαναστασίου: «Πήγαμε αρκετά καλά τηρουμένου...

7 Δεκεμβρίου, 2025

Πόλο, Άλιμος, Νίκος Δεληγιάννης: «Ικανοποιημένος με την εικόνα...

7 Δεκεμβρίου, 2025

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Find us on Social Media

Facebook Twitter Instagram Youtube
Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαφημίσου εδώ

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

Πολιτική Απορρήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Facebook Twitter Instagram Youtube

© AQF24 MEDIA

Aquafeed24
  • National Team
  • Swimming
    • Open Water
    • Finswimming
  • Water Polo
    • Champions League Men
    • Champions League Women
    • Euro Cup Men
    • Α1 κατηγορία Ανδρών
    • Α1 Κατηγορία Γυναικών
    • Α2 Κατηγορία Ανδρών
    • Ακαδημίες
  • Synchro
  • Diving
  • Beach Water Polo
  • Aquafeed24 Starfish Trophy
  • Γενικές Ειδήσεις