Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στον Λαιμό!

by Aquafeed 24

 

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 4-10

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-4 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού και έκανε το 2-0 στην σειρά των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ήταν καταιγιστική από την έναρξη της αναμέτρησης και με εξαιρετική άμυνα δεν άφησε τον ΝΟ Βουλιαγμένης να σκοράρει, παίρνοντας προβάδισμα 5 τερμάτων στο ημίχρονο (0-5).
Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου προσπάθησε να αντιδράσει στην τρίτη περίοδο πετυχαίνοντας 3 γκολ, όμως Ολυμπιακός συνέχισε να σκοράρει αυξάνοντας την διαφορά και φτάνοντας στο τελικό 10-4.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Έγκενς με τέσσερα γκολ.

Επόμενη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες την ερχόμενη Τρίτη (15/5) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ”, όπου με νίκη ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ αν κερδίσει ο ΝΟ Βουλιαγμένης, τότε η σειρά των τελικών θα οδηγηθεί σε τέταρτο αγώνα στις 17/5 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-10

Οκτάλεπτα: 0-2, 0-3, 3-3, 1-2

ΝΟ ΒΟΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου):Κούβδου, Νίχαους 1, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει. 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

 

You may also like

1 comment

Παπαβασιλόπουλος Κωνσταντίνος 14 Μαΐου, 2018 - 22:36

Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση στην πάντα ευγενική και ανοιχτή σε νέες ιδέες συντακτική ομάδα του aquafeed24.com: την παροχή τεχνικής ανάλυσης, εννοείται από ειδικούς, μετά από κάποια μεγάλα παιχνίδια όπως τελικοί (πρωταθλήματος και κυπέλλου) ανδρών-γυναικών αλλά και τα μεγάλα παιχνίδια της Ευρώπης (έρχεται και το F4 της Γένοβας). Να παρέχεται ανάλυση του παιχνιδιού, των τακτικών κινήσεων των προπονητών (πως έστησαν τις ομάδες στο ξεκίνημα, ποια στρατηγική θέλησαν να ακολουθήσουν, τι άλλαξαν όταν η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν τους έβγαινε, κρίσεις για τις αποδόσεις των παικτριών και των παικτών κλπ.). Αυτό βοηθάει και εμάς που δεν είμαστε ειδικοί του πόλο αλλά και επιτρέπει την ανταλλαγή απόψεων, πάντα σε κόσμια πλαίσια, μεταξύ των φιλάθλων. Η απλή περιγραφή των αγώνων δεν βοηθάει τόσο, χρειάζεται η ανάλυση κάποιου ειδικού (ο οποίος βέβαια θα αγαπάει αυτό που κάνει και θα παρέχει γνώση στους αναγνώστες της ιστοσελίδας σας). Ένας προπονητής, πρώην παίκτης ή παίκτρια θα μπορούσε να κάνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα τη σειρά των τελικών. Αυτή είναι η πρότασή μου και καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην πολύ ωραία προσπάθειά σας.

Reply

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA