Πόλο WPL Γυναικών: Πέρασε με άνεση από τη Χίο ο Πανιώνιος, 16-7 την ΠΕΚΕ Βροντάδου
Με εκτός έδρας νίκη συνέχισε ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 16-7 της ΠΕΚΕ Βροντάδου στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.
Η ομάδα της Ζηνοβίας Καραγιάννη μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Με επιμέρους σκορ 6-1 στην πρώτη περίοδο και 4-0 στη δεύτερη, ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 10-1 στο ημίχρονο.
Η ΠΕΚΕ Βροντάδου αντέδρασε στο τρίτο οκτάλεπτο, το οποίο πήρε με 4-2, όμως η διαφορά ήταν ήδη μεγάλη. Στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος ανέκτησε τον έλεγχο, επικράτησε με 4-2 και διαμόρφωσε το τελικό 16-7.
Πρώτη σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν η Σ. Λαμπροπούλου με 5 γκολ, ενώ η Α. Χριστοδούλου Άουτ πρόσθεσε 3. Από 2 σημείωσαν οι Μ. Ρακιντζή και Ε. Πατέρου, ενώ από ένα πέτυχαν οι Ε. Μπερίκου, E. Lawson, Α. Καλαϊτζή και F. Carroll.
Για την ΠΕΚΕ Βροντάδου, πρώτη σκόρερ ήταν η Μ. Μαστροκάλου με 3 γκολ, ενώ η J. Radonjic σημείωσε 2. Από ένα πρόσθεσαν οι Ι. Μπενέκου και Δ. Μπέλεγρη.
Οκτάλεπτα: 1-6, 0-4, 4-2, 2-4.
ΠΕΚΕ Βροντάδου: Μαστροκάλου 3, Radonjic 2, Μπενέκου 1, Μπέλεγρη 1.
Πανιώνιος: Λαμπροπούλου 5, Χριστοδούλου Άουτ 3, Ρακιντζή 2, Πατέρου 2, Μπερίκου 1, Lawson 1, Καλαϊτζή 1, Carroll 1.


