Πόλο Παίδων Κ16: Τα Χανιά στον τελικό μετά από θρίλερ στα πέναλτι, 15-13 τον ΠΑΟΚ

by Aquafeed 24

Πόλο Παίδων Κ16: Τα Χανιά στον τελικό μετά από θρίλερ στα πέναλτι, 15-13 τον ΠΑΟΚ

Ο ΝΟ Χανίων έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Παίδων Κ16, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 15-13 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 11-11), σε έναν συγκλονιστικό προημιτελικό στην Πάτρα.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, διατηρώντας το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (7-5). Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια, ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να οδηγήσει την αναμέτρηση στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο ΝΟ Χανίων αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος και πήρε την πρόκριση στους «4».

Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ιωάννης Μωυσιάδης με πέντε γκολ, ενώ για τον ΝΟ Χανίων ξεχώρισε ο Ιωάννης Αυγουστιανάκης με τρία τέρματα.

Τα οκτάλεπτα:

2-4, 3-3, 3-2, 3-2
Πέναλτι: 2-4

Σκόρερ

ΠΑΟΚ: Μωυσιάδης 5, Καράλης 2, Ζαφειρίου 2, Χατζάκος 1, Ποτουρίδης 1, (κανονική διάρκεια 11-11).

ΝΟ Χανίων: Αυγουστιανάκης 3, Κοξ 2, Κόρακας 2, Κατάκης 2, Κλωθάκης 1, Σπανδάγος 1, (κανονική διάρκεια 11-11).

You may also like