Πόλο, WPL Ανδρών: Κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο Απόλλων Σμύρνης – Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η σειρά με την Βουλιαγμένη!
Ανατροπή προέκυψε στην σειρά των μικρών τελικών της WPL Ανδρών, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του #AQF24, ο Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, σχετικά με την απόφαση να ξαναρχίσει το παιχνίδι κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης από τα 00:17 της δεύτερης περιόδου.
Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του #AQF24, η σειρά ανάμεσα στις δύο ομάδες αναβάλλεται, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ).
Έτσι λοιπόν, με τα νέα δεδομένα, το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή (29/5) ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί.
Υπενθυμιζεται πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την 3η θέση του πρωταθλήματος που ισοδυναμεί με την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Euro Cup της επόμενης περιόδου.

