Πόλο WPL ανδρών: Εντυπωσιακό πέρασμα του Πανιωνίου από το Περιστέρι και 2-0

by Aquafeed 24

Πόλο WPL ανδρών: Εντυπωσιακό πέρασμα του Πανιωνίου από το Περιστέρι και 2-0

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. επικράτησε με 20-11 του Γ.Σ. Περιστερίου στο Περιστέρι, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση μετά το πρώτο οκτάλεπτο και έκανε το 2-0 στην σειρά των αγώνων.

Η ομάδα του Κωστα Δήμου βρέθηκε πίσω με 4-3 στο τέλος της πρώτης περιόδου, όμως στη συνέχεια κυριάρχησε απόλυτα. Με επιμέρους 0-5 στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Πανιώνιος πήρε τον έλεγχο του αγώνα και δεν κοίταξε ξανά πίσω, ανεβάζοντας τη διαφορά μέχρι το τελικό +9.

Κορυφαίος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κουκούνας με τέσσερα τέρματα, ενώ από τρία γκολ σημείωσε ο Μπίτσακος Α. Για το Περιστέρι, ο Κανδανολέων ξεχώρισε με τέσσερα γκολ.

Οκτάλεπτα:

4-3, 0-5, 3-5, 2-3

Σκόρερ Γ.Σ. Περιστερίου:

Κανδανολέων 4, Μπραίμης 2 (2 πεν.), Αλευρόπουλος 1, Μπετχάβας 1, Γερακούδης 1 (1 πεν.),

Σκόρερ Πανιωνίου:

Κουκούνας 4, Μπίτσακος Α. 3, Γούνας 2, Καπετανάκης 2, Ανδριανόπουλος 1, Μπίτσακος Κ. 1, Καρατζάς Σ. 1, Παπάκος 1, Suzuki 1.

You may also like