Πόλο: Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται με τον διεθνή τερματοφύλακα Νεκτάριο Ηλιόπουλο

by Aquafeed 24

Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται με τον διεθνή τερματοφύλακα Νεκτάριο Ηλιόπουλο

Σημαντική προσθήκη για την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο., καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα Νεκτάριου Ηλιόπουλου για τη σεζόν 2025-2026.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ, με προηγούμενη παρουσία στον ΑΝΟ Γλυφάδας, ενισχύει τις επιλογές κάτω από τα δοκάρια για το «τριφύλλι», αποτελώντας μια επένδυση με προοπτική για το παρόν και το μέλλον.

Διεθνής με την Εθνική Νέων Ανδρών, ο Ηλιόπουλος ήταν μέλος της ελληνικής ομάδας που κατέλαβε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες σε κορυφαίο επίπεδο.

Μιλώντας στο επίσημο site του συλλόγου (www.pao1908.com), ο ίδιος δήλωσε:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη».

You may also like