Πόλο, Euro Cup: Διάθεση, ενέργεια και ωραίο πόλο ο Απόλλωνας στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα!

Διάθεση, ενέργεια και σωστή νοοτροπία το πρώτο δείγμα του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ευρώπη!

by Aquafeed 24

Το όνομα του αντιπάλου δεν τρόμαζε εξ αρχής, ωστόσο η συμπεριφορά, η νοοτροπία και η διάθεση που έδειξε ο Απόλλων Σμύρνης στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του για τον προκριματικό γύρο του Euro Cup, αποτελούν άκρως ενθαρρυντικά σημάδια για την φιλόδοξη προσπάθεια που θα επιχειρήσει φέτος η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

ΚΑΤΑΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-19

Πρώτο δείγμα, λοιπόν, άκρως θετικό για την ομάδα του Πέταρ Ραντάνοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας και ενδεχομένως να… είχε τους παίκτες «κλειδωμένους» κάπου το προηγούμενο διάστημα, καθώς από το πρώτο δευτερόλεπτο οι αθλητές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ξεχείλιζαν από όρεξη για τον αγώνα, είχαν εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ τους, με την απαιτούμενη ένταση που επιβάλλεται σε αυτό το επίπεδο.

Μια ομάδα που δείχνει να είναι πλήρης, δυνάμωσε σε όλες τις θέσεις, έχοντας πολλά στοιχεία και μοναδικότητες που μπορούν να την ωθήσουν σε μια επιτυχημένη πορεία. Οι παλαιότεροι γνώριζαν το «πνεύμα» που κουβαλά αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια και οι νεότερες προσθήκες ανεβάζουν επίπεδο το ρόστερ του Απόλλωνα που πέτυχε την πρώτη του νίκη στον Δ’ Όμιλο και αισιοδοξεί ότι θα συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα και ισχυρό μομέντουμ, το οποίο κόντρα στην Καταρό κατέκτησε με το «καλημέρα».

Ωραίο πόλο, αρκετό κολύμπι και υψηλός ρυθμός, δυνατή άμυνα και κυρίως συγκέντρωση στο μέγιστο ήταν η πρώτη φετινή εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΕΝΚΑ των Κολόμβου, Δερβίση το Σάββατο στις 11:00.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς,  με 6/7 σουτ (!) ο οποίος συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρυσι, ενώ ντεμπούτο με το σκουφάκι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έκαναν οι Φώσκολος, Ράντοβιτς, Ρομπόπουλος, Λιμαράκης και φυσικά, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης, Μάριος Καπότσης.

Το παιχνίδι…

Από νωρίς ο Απόλλων Σμύρνης έθεσε βάσεις νίκης, προηγούμενος με 5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο σκόραρε τρία πέναλτι με τον Μπογκντάνοβιτς δις και τον Ράντοβιτς, τα οποία κέρδισαν κατά σειρά οι Σολανάκης, Αλαμάνος και Φώσκολος. Ένα προσέθεσε ο Χονδροκούκης με ωραίο σουτ από την περιφέρεια, ενώ ο Σέρβος σκόρερ του Απόλλωνα είχε σημειώσει ακόμη ένα σε προϋποθέσεις κόντρας.

Μπάμπης Τρούλος και Μανώλης Σολανάκης διεύρυναν τη διαφορά στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου σε 2-7, ενώ ο Μάρκο Ράντοβιτς από την περιφέρεια έγραψε το 2-8 και το 2-9!

Τρίτο οκτάλεπτο, με Μπογκντάνοβιτς, Δίπλαρο και Χονδροκούκη να σκοράρουν για το 2-12, ενόσω η άμυνα του Απόλλωνα είχε διασφαλιστεί πλήρως και απέδιδε εξαιρετικά. Ο Μπογκντάνοβιτς έμοιαζε ασταμάτητος και με γκολ σε παραπάνω σημείωσε το 5ο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι για το 3-13.

Η διαφορά ήταν τέτοια, που ο Απόλλωνας δεν είχε κανένα λόγο να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, έκανε συντήρηση έως ότου ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, καθώς έχει μπροστά του ακόμη τρία παιχνίδια με τεράστια σημασία για την ευρωπαϊκή του πορεία. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Κωνσταντίνος Λιμαράκης πέρασε στη θέση του Στέφανου Γαλανόπουλου,

Η αναμέτρηση κόντρα στην Καταρό ολοκληρώθηκε με σκορ, 19-6, υπέρ της ελληνικής ομάδας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA