Μετά την ΟΠΕΝ, τα πήρε όλα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α’ 2018 ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, επιβεβαιώνοντας ότι κυριαρχεί απόλυτα και στις κατηγορίες των υποδομών.

Στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/4) στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ, ο ΑΝΟΜ αναδείχθηκε πρωταθλητής με 97 βαθμούς στη γενική βαθμολογία, αλλά και πολυνίκης κατακτώντας τα χρυσά μετάλλια και στους τέσσερις τελικούς της διοργάνωσης.

Τα Σκαθάρια, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Κόμπο, το Σάββατο (14/4) το βράδυ, πήραν την πρωτιά την Κυριακή (15/4), κατά σειρά, στο Ντουέτο με τις Πηνελόπη Καραμέσιου – Αντριάνα Μισίκεβιτς (αναπλ. Βάγια Σταυρούλα Ελένη), στο Ομαδικό με τις Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Αικατερίνη Μπέκου, Ευρυδίκη Βαϊα Μυλωνά, Στεργία Παπαματθαίου, Μελίνα Φλώρα Χουγιάζου, Αθανασία Γεωργία Χριστογιαννοπούλου, (αναπλ. Γεωργία Ζώταλη, Ιωάννα Ντάγκα) και στο Σόλο με την Πηνελόπη Καραμέσιου, που κατάφερε να κερδίσει στο νήμα (για δέκα, μόλις, χιλιοστά του βαθμού) την Βιργινία Γεωργιουδάκη του ΚΟ Ηρακλείου, που πήρε το ασημένιο.

Το χάλκινο μετάλλιο στο Σόλο κατέκτησε η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα. Στο Ντουέτο, το ασημένιο κατέκτησε ο ΚΟΗ και το χάλκινο ο ΝΟΒΑ (που πήρε και τη 4η θέση σε αυτό το αγώνισμα). Στο Ομαδικό, το ασημένιο πήρε ο ΝΟΒΑ και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες στους τελικούς της Κυριακής:

ΝΤΟΥΕΤΟ (ΤΕΛΙΚΟΣ):

1. Πηνελόπη Καραμέσιου – Αντριάνα Μισίκεβιτς, αναπλ. Βάγια Σταυρούλα Ελένη (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 75,3760 β.

2. Βιργινία Γεωργιουδάκη – Ιωάννα Μιχελουδάκη, αναπλ. Ευτυχία Πηρουνάκη (ΚΟΗ) 75,1752 β.

3. Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη – Αναστασία Κουτσελίνη, αναπλ. Χρυσούλα Ιωάννου (ΝΟΒΑ) 74,5326 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ (ΤΕΛΙΚΟΣ):

1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Αικατερίνη Μπέκου, Ευρυδίκη Βάια Μυλωνά, Στεργία Παπαματθαίου, Μελίνα Φλώρα Χουγιάζου, Αθανασία Γεωργία Χριστογιαννοπούλου, αναπλ. Γεωργία Ζώταλη, Ιωάννα Ντάγκα) 74,1204 β.

2. ΝΟΒΑ (Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Χρυσούλα Ιωάννου, Ζωή Καράγγελου, Αναστασία Κουτσελίνη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη, αναπλ. Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγγου) 73,4630 β.

3. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Αθηνά Αλατζά, Αικατερίνη Βομβολάκη, Ελπίδα Κρασάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Στυλιανή Τζιτζικαλάκη, Αναστασία Τζουβαδάκη, Νεφέλη Χατζησωτηράκη, αναπλ. Ειρήνη Δουλαβέρη, Βαϊα Λουράκη) 71,6275 β.

ΣΟΛΟ (ΤΕΛΙΚΟΣ):

1. Πηνελόπη Καραμέσιου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 76,2879 β.

2. Βιργινία Γεωργιουδάκη (ΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 76,2869 β.

3. Κρυσταλένια Γιαλαμά (ΩΡΙΩΝ) 74,3522 β.

 

Facebook Comments