26 χρόνια χωρίς τον Νώντα Σαμαρτζίδη – «Οικογενειακό» δείπνο προς τιμήν του θρύλου της ελληνικής υδατοσφαίρισης!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η μνήμη του Νώντα Σαμαρτζίδη παραμένει στις καρδιές όλων και η «φλόγα» του ζωντανή, χάρη στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμές που αποδίδονται κάθε χρόνο. Φέτος, συμπληρώθηκαν 26 χρόνια από τον άδικο χαμό του θρυλικού αθλητή και πολύ αγαπημένου προσώπου στην «οικογένεια» του υγρού στίβου και φυσικά, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών της ελληνικής υδατοσφαίρισης τιμήθηκε τόσο από την Κολυμβητική Ομοσπονδία, όσο και από του ανθρώπους, φίλους και συγγενείς.

Μετά το επιτυχημένο Samartzidis Cup” το καλοκαίρι που μας πέρασε, το οποίο διοργανώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και συμμετείχε και η Εθνική Ανδρών, η μνήμη του Νώντα Σαμαρτζίδη αναβιώθηκε ξανά, το βράδυ της Τετάρτης 02/11 σε οικογενειακό κλίμα με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Πάτρα. Σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου και παλαίμαχοι συγκεντρώθηκαν σε εστιατόριο της Καλλιθέας, όπου «θυμήθηκαν» τον αγαπημένο φίλο και αθλητή δειπνίζοντας.

Μπορεί στο χθεσινό δείπνο προς τιμήν του Νώντα Σαμαρτζίδη να μην επικρατούσε… «απαρτία», καθώς δεν κατάφεραν να παρευρεθούν όλοι οι γνωστοί και συγγενείς του, παρόλα αυτά η αναμνηστική φωτογραφία σίγουρα θα συγκινούσε τον πολυαγαπημένο τους φίλο.

Από αριστερά: Τάσος Παπαναστασίου (πιλότος) , Νίκος Ξυλούρης, Δώρα Ιωανίδου, Δημήτρης Καπράνος, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Αλέξανδρος Καψοκόλης, Γιώργος Μαυρωτάς, Φίλιππος Καϊάφας

Δεξιά: Ευάγγελος Πάτρας, Νίκος Δερβίσης, Μιχάλης Αβατάγγελος, Νίκος Στελλάτος, Φώντας Μαρκόπουλος, Γιάννης Πατλάκας, Νίκος Ηλιόπουλος, Τάσος Σαρηδάκης

Κώστας Λούδης – Σοφία Ρουσσάκη και Φίλιππος Λούκας παρευρέθηκαν στο δείπνο μεταγενέστερα.
Φωτογράφος: Βαγγέλης Γαϊδατζής

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA