Με το μυαλό στην πρεμιέρα του LEN Champions League στον Πειραιά με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος, αλλά με τη δέουσα σοβαρότητα ο Εθνικός GoldForce υποδέχθηκε τον νεοφώτιστο ΝΟ Χανίων και έφθασε στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ GOLDFORCE – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 24-11

Ο Εθνικός Πειραιά προηγήθηκε εξ αρχής κόντρα στους νεοφώτιστους και έκανε το 6-3 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στη συνέχεια οι «κυανόλευκες», ενώ στο δεύτερο η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου ξέφυγε με σκορ 11-6, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη στον Πειραιά. Εν συνεχεία, οι «κυανόλευκες» άνοιξαν ακόμη περισσότερο τη διαφορά, φθάνοντας στο 16-7 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, κόντρα στο νεανικό σύνολο του Γιώργου Κατσουλάκη, ενώ το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 24-11, με τον Εθνικό να φθάνει σε μια αναίμακτη επικράτηση.

Πρώτη σκόρερ για τον Εθνικό Πειραιά η Ειρήνη Νίνου με πέντε γκολ, ενώ από τέσσερα έκαστη σημείωσαν οι Κατσιμπρή και Άλκηστη Μπενέκου. Για τον ΝΟ Χανίων, τρια σημείωσε η Τσιουγκρή.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 24-11

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 5-3, 5-1, 8-4

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 3, Ολγα Οικονόμου 1, Τέρνερ, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 5, Χατζηκυριακάκη 2, Άλκ. Μπενέκου 4, Μιχαϊλοβιτς 2, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου 1, Γεωργούση, Λυδία Μαυρωτά, Κατσιμπρή 4, Κλαψιανού 1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 2, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 3, Ζαχαράκη 1, Βούλγαρη 2, Χαβρέ, Αικ.Κουνδουράκη, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη.

Διαιτητές: Μοίραλης, Χρονόπουλος

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής