Έρχεται το 2ο HabaWaba Greece!

0

Μετά την μεγάλη επιτυχία του HaBaWaBa Greece 2016, το HaBaWaBa Greece επιστρέφει για το 2017 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, με την υποστήριξη του Δήμου Αλίμου, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων Ελληνικών και ξένων ομάδων το HaBaWaBa Greece υπόσχεται αξέχαστες στιγμές στους φίλους της υδατοσφαίρισης.

Ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε για το HaBaWaBa Greece:

H ετήσια διοργάνωση του Ελληνικού HaBaWaBa δίνει μια αυθεντική νότα υψηλών προδιαγραφών για τον Άλιμο.

Ο αθλητισμός, όπως και ο πολιτισμός πρέπει να αποτελούν πυλώνες εναλλακτικής ανάπτυξης και ταυτόχρονα να συμπληρώνουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά το προφίλ του Δήμου μας.

Φιλοξενούμε στο κολυμβητηριό μας το HaBaWaBa Greece και καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης να στήρίξουν τη διοργάνωση.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η εταιρεία Delta I.S.O. Sports Events Services, μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις αθλητικές διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας και με πολλές διοργανώσεις FINA & LEN στο palmarès της.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τις εγγραφές μπορείτε να επισκευθείτε την ιστοσελίδα www.habawaba.gr και τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook (https://www.facebook.com/Habawaba-Greece-1523833481275805/?ref=aymt_homepage_panel)