12ο τουρνουά «Άκης Τσαταλιός»: Οι μοίρες πάντα βρίσκουν τον δρόμο…

by Aquafeed 24

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο τουρνουά «Άκης Τσαταλιός», που έχει κάνει παράδοση ως διοργάνωση ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου προπονητή της.

Η διοργάνωση διεξήχθη για την κατηγορία Μίνι Κορασίδων, με συμμετοχή οκτώ εκ των κορυφαίων ομάδων της συγκεκριμένης κατηγορίας, με τον Πανιώνιο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Πριν περάσουμε στην τελική κατάταξη και στα ατομικά βραβεία, υπάρχει ένα αξιοσημείωτο γεγονός, βγαλμένο από τα παραμύθια του αθλητισμού, που συγκινεί και μας υπενθυμίζει ότι οι μοίρες πάντα βρίσκουν τον δρόμο και ότι το πεπρωμένο είναι αναπόφευκτο.

Το ότι οι μοίρες θα βρουν τον δρόμο το έχει αναφωνήσει ο Ρωμαίος ποιητής, Βιργίλιος και στην εν λόγω περίπτωση, μια όμορφη στιγμή αποτέλεσε η συμμετοχή τεσσάρων αθλητριών στο τουρνουά, των οποίων οι μαμάδες ήταν αθλήτριες του Άκη Τσαταλιού.

Τέσσερις γυναίκες και μεγάλες αθλήτριες, οι οποίες έζησαν αθλητικά τον Άκη Τσαταλιό και τους συνδέουν δυνατές μνήμες μαζί του, είδαν τις κόρες τους να αγωνίζονται στο τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του. Η κόρη της Αντιόπης Μελιδώνη, Ηρώ, η κόρη της Κρυσταλλίας Διαμαντίδη, Ιρένε, η ανηψιά της Ιωάννας Καρανάσιου, Πέννυ και η κόρη της Ηλάννας Ιγκλέση, Αλεξία έπαιξαν στη διοργάνωση και μας χάρισαν, μαζί με τις μαμάδες τους και την οικογένεια του Άκη Τσαταλιού, το κάτωθι πανέμορφο στιγμιότυπο:

Τελική κατάταξη:

1η θέση Πανιώνιος.Γ.Σ.Σ

2η θέση Ν.Ο.Βουλιαγμένης 

3η θέση Ν.Ε.Πατρών 

4η θέση Εθνικός Πειραιά

5η θέση Ιωνικός Νίκαιας

6η θέση Ολυμπιακός.Σ.Φ.Π

7η θέση Ηλυσιακός.Α.Ο

8η θέση Γ.Σ.Περιστερίου

Μετα απο ψηφοφορία των προπονητών όλων των ομάδων, MVP του τουρνουά αναδείχθηκε η Ελένη Ελμισιάν αθλήτρια του Ν.Ο.Βουλιαγμένης και καλύτερη τερματοφύλακας η Ανδριάνα Κοντάκου της Ν.Ε.Πατρών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Άκη Τσαταλιού.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA