Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα η LEN με έπαθλα 1.500.000 ευρώ!

by Aquafeed 24

Η LEN θα προσφέρει το υψηλότερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της το 2018, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της, Paolo Barelli κατά την πρώτη συνεδρίαση για φέτος.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης short course της Κοπεγχάγης έδωσε τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην ιστορία της διοργάνωσης με 34.500 εισιτήρια που πωλήθηκαν και η συνολική έκταση της κάλυψης των Μέσων ενημέρωσης προσέγγισε τα 300 εκατομμύρια.

Η LEN θα διαθέσει 1.5 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματικά έπαθλα για τους αθλητές και συνεισφορά για τις Εθνικές Ομοσπονδίες το 2018, το υψηλότερο ποτέ ποσό στην ιστορία της. Τα βραβεία των μετρητών για τους καλύτερους αθλητές τίθενται στο τραπέζι σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της LEN, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκόβη (κολύμβηση, καταδύσεις, καλλιτεχνική και open water) στη Βαρκελώνη (υδατοσφαίριση) και άλλοι διαγωνισμοί, Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το νέο Europa Cup και το Champions League.

Το Προεδρείο ενέκρινε τις νέες πολιτικές και διαδικασίες στον τομέα των οικονομικών, καθώς και τον προϋπολογισμό του 2018 και τις εκθέσεις των εσωτερικών ελεγκτών και του εξωτερικού ελεγκτή Deloitte το 2017.

Κάποια εκπληκτικά στατιστικά στοιχεία κοινοποιήθηκαν σχετικά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης του 2017. Στην Κοπεγχάγη, οι διοργανωτές στόχευαν 25.000 σε πωλήσεις εισιτηρίων, αλλά ο τελικός αριθμός έφτασε τις 34.500, η ​​μεγαλύτερη συμμετοχή στην ιστορία της διοργάνωσης. Η σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, είχε 1.049.890 επισκέπτες και η κάλυψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης έφτασε τα 292.659.000 άτομα.

Η LEN δεσμεύεται να ξαναπιάσει τα παραπάνω νούμερα και στις καλοκαιρινές διοργανώσεις της, ειδικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη τον Άυγουστο, όπου θα διεξαχθούν παράλληλες εκδηλώσεις για έξι αθλήματα.

“Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για την ανύψωση του ευρωπαϊκού υγρού στίβου σε μια νέα διάσταση”, δήλωσε ο Πρόεδρος της LEN. “Μαζί με τους άλλους ενδιαφερόμενους, ειδικά με τον EBU συνεργάτη μας (Eurovision) εργαζόμαστε πραγματικά σκληρά για να κάνουμε αυτό το γεγονός ένα παγκόσμιο χτύπημα. Μια επιτυχία τον Αύγουστο θα ανοίξει τις πόρτες για να φτάσει σε πρωτοφανή ύψη το 2022. ”

Το Προεδρείο συμφώνησε ότι η πρωτοεμφανιζόμενη για τις εθνικές ομάδες διοργάνωση, το Europa Cup (υδατοσφαίριση) θα πρέπει να είναι ανοικτό για όλους και θα προκρίνονται τέσσερις ομάδες στην επόμενη έκδοση των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Υπάρχουν συνεχείς συνομιλίες μεταξύ των εκπροσώπων της LEN και της FINA ότι η επόμενη έκδοση αυτής της διοργάνωσης μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως ηπειρωτικός προκριματικός για τους τελικούς του 2019 του World League.

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA