Μοιράστηκαν εντυπώσεις Νηρέας και ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

by Aquafeed 24

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ Νηρέας Χαλανδρίου και ΝΕΠ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 13-13 προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Τι και αν Κυριακή πρωϊ οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στην πισίνα αποφασισμένες να δείξουν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης την πραγματική αξία τους. Με τον Νηρέα να καταφέρνει και να ανοίγει πρώτος σκορ ύστερα από ένα εκπληκτικό τέρμα της Μαστρόκαλου στο δοκάρι,ενώ δυο λεπτά αργότερα η Παπατριανταφύλλου εκτέλεσε εύστοχε το πέναλντι που κέρδισε από την Μοίραλη και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Χαλανδρίου.Οι Πατρινές αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ προσπάθησαν να αντιδράσουν χάνοντας αρκετές ευκαιρίες μέχρι να καταφέρει η Μπαλάτσα να βρει δίχτυα και να μειώσει για την ομάδα της ενώ η Σολανάκη λίγο πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου έκανε εύκολα το 2-2. Ο Νηρέας όμως είχε μπει με άγριες διαθέσεις και με δυο τέρματα από Τριχά και Μπόβαλη έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 4-2.

Στην συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε οι νεοφώτιστες συνέχισαν να κυριαρχούν στην πισίνα παρά τις προσπάθειες της Πάτρας αλλά και τις φωνές του Μπιτσάκου το σκηνικό δεν άλλαζε. Ετσι με τις Δούλη και Τριχά έτρεξαν ένα σερί και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 7-4.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε η ΝΕΠ έκλεισε την άμυνα της και με σωστές επιθετικές επιλογές αλλά και με την Μπιτσάκου να βρίσκει εύκολα δίχτυα άρχισε να ροκανίζει την εις βάρος της διαφορά, αν και ο Νηρέας συνέχιζε να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος μέσα στο παιχνίδι. Έτσι με τον πίνακα να δείχνει 10-7 οι δυο ομάδες πήγαν στην τελευταία περίοδο όπου και επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις.

Μιας και οι Πατρινές είχαν ξυπνήσει για τα καλά, έκλεισαν τις νεοφώτιστες και με τις Μπαλάτσα, Μοίραλη και Σολανάκη μπόρεσαν να μειώσουν την διαφορά ενώ με ένα φοβερό τέρμα της Κουτέλη έφεραν το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 13-13 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
Βέβαια στο τέλος θα μπορούσαν να είχαν κλέψει και την νίκη αν η Στρατάκου δεν απέκρουε εύκολα το τέρμα της Μανέτα.

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-2,3-3,3-6
Νηρέας Χαλανδρίου:Στρατάκου,Αδάμη,Κάσσαρη,Παπατριανταφύλλου3,Τριχά3,Μαστρόκαλου2,Μαυρέλου1,
Εξαρχάκου Σαβ,Τορνάρου,Δούλη3,Εξαρχάκου Στ,Μπόβαλη1,Οικονομίδη,Αγγελίδη,Κονταλέξη

ΝΕ Πατρών:Μανένα Β.,Ανδρουτσέλη,Πετάση,Μπαλάτσα Μ.2,Ρακιντζή,Μανέτα Σ.1,
Μπαλάτσα Ν.1,Παπαδοπούλου, Μοίραλη2,Μπιτσάκου2,Κουτέλη1,Σολανάκη 2 ,Ζαφειράκη,Λυκοθανάση,Τσιμάρα Ευφ2.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA