Δεν φοβούνται τις ΗΠΑ οι Ελληνίδες!

by Aquafeed 24

Το μυαλό τους στην Αμερική έχουν πλέον οι παίκτριες της Εθνικής μας ομάδας. Σε δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, μίλησαν για τον σπουδαίο αγώνα της Πέμπτης με τις ΗΠΑ, η Έλενα Ξενάκη, η Ιωάννα Σταματοπούλου, η Ελευθερία Πλευρίτου και η Έλλη Πρωτοπαπά, εκφράζοντας όλες την πεποίθηση πως μπορούμε να πάρουμε το εισιτήριο της 4άδας.

Για τον «πρόωρο» τελικό κόντρα στις ΗΠΑ, μίλησε η φουνταριστός της Εθνικής μας, Έλενα Ξενάκη: «Από την αρχή του τουρνουά κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα σήμερα τόσο εύκολη επικράτηση, όμως παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα και καταφέραμε μια άνετη νίκη. Το μυαλό μας είναι στην Αμερική. Θα μπορούσαμε και οι δύο ομάδες να είμαστε στον τελικό, αφού τόσο εμείς όσο και οι ΗΠΑ έχουμε πολύ καλά σύνολα. Είμαστε ισάξιες όμως αν παίξουμε όπως πρέπει μπορούμε να τις κερδίσουμε. Έχουμε μια μέρα μπροστά μας χωρίς αγώνα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και ευελπιστούμε για το καλύτερο στον αγώνα της Πέμπτης».

Ο «φύλακας-άγγελος» της Εθνικής μας ομάδας, η Ιωάννα Σταματοπούλου, πήρε την σκυτάλη στις δηλώσεις υποστηρίζοντας: «Όλοι γνωρίζουν πόσο καλή ομάδα είναι η Αμερική. Το ίδιο καλές είμαστε κι εμείς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες 100% σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να αποδείξουμε τις ικανότητές μας μέσα στο νερό. Θέλουμε κοντά μας για ακόμη μία φορά τον κόσμο για να μας δώσει δύναμη».

Η Ελευθερία Πλευρίτου από την πλευρά της, στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας μας, δηλώνοντας πως αν προσέξουμε τις λεπτομέρειες, μπορούμε να τα καταφέρουμε. «Τα παιχνίδια στον όμιλο ήταν σχετικά εύκολα. Πλέον έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο, την ΗΠΑ. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις Αμερικανίδες από την κοινή μας προετοιμασία. Θεωρώ πως είμαστε προετοιμασμένες για αυτό το παιχνίδι, στο οποίο θα παίξει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία αλλά και οι λεπτομέρειες. Έχουμε ποιότητα και εμπειρία. Δεν θέλω να πω αν είμαστε καλύτερες. Αυτό θα το δείξουμε στο νερό».

Η Έλλη Πρωτοπαπά εξέφρασε την διαίσθησή της για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στις ΗΠΑ. «Σήμερα μπήκαμε συγκεντρωμένες στον αγώνα και σε συνδυασμό με την πολύ καλή μας απόδοση, ήρθε ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε καλά την Αμερική, το ίδιο κι αυτή βέβαια, από την κοινή προετοιμασία που είχαμε πριν λίγο καιρό. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα και αν μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, θα έχουμε πλεονέκτημα. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως έχω μία πολύ θετική διαίσθηση πως θα τα καταφέρουμε».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA