Ιδιαιτέρως αξιοπρεπή εμφάνιση, παρά την απειρία της, λόγω ηλικίας, έκανε η νεαρή Ελληνίδα εκπρόσωπος Ζωή Καράγγελου, που πήρε την 7η θέση στο Τεχνικό Σόλο του FINA World Series Super Final, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Η Καράγγελου δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

“Ήμουνα πολύ ενθουσιασμένη που ήταν η πρώτη μου φορά σε τέτοιου είδους αγώνες και μάλιστα μέσα στη χώρα μας. Προσπάθησα να δώσω ό,τι καλύτερο είχα. Βέβαια, έκανα ένα λάθος σε ένα τεχνικό στοιχείο που μου κόστισε βαθμολογικά. Ήταν μια καλή εμφάνιση, αλλά ήθελα ψηλότερα. Αλλά δεν πειράζει, έχουμε μπροστά μας τους επόμενους παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Τα καλύτερα είναι μπροστά”.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα μας είπε:

“Δίνουμε την ευκαιρία στα νεότερα παιδιά, από την Εθνική Νεανίδων, να παρουσιαστούν ως εκπρόσωποι σε αυτή τη διοργάνωση. Η Ζωή είναι μόλις 17 χρονών, δεν έχει εμπειρία και είχε πολύ άγχος, αλλά τα κατάφερε μια χαρά. Είχε μόνο ένα λαθάκι τεχνικό, που της κόστισε ποινή και στη βαθμολογία, ειδάλλως θα ήταν πολύ ψηλότερα. Αυτό, όμως, ήταν ένα μάθημα. Έπεσε στα βαθιά με τους “καρχαρίες” και έπρεπε να τα δώσει όλα, όπως και έκανε. Αυτές είναι σπουδαίες, τεράστιες εμπειρίες για τα νέα παιδιά. Θα αναλύσουμε το πρόγραμμά της και θα είναι πανέτοιμη για το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Νεανίδων, όπου θα μας εκπροσωπήσει στο Σόλο. Προχωράμε τώρα και στα επόμενα αγωνίσματα για μια καλή εμφάνιση”.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments