Ζερδεβάς στο #Aquafeed24: «Πιο γρήγορο το άθλημα – Υπάρχει φιλοδοξία στην Εθνική»!

by Aquafeed 24

Ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα τη φετινή σεζόν στην ελληνική υδατοσφαίριση αποτελεί αναμφίβολα ο Μάνος Ζερδεβάς, καθώς ακόμη εκκρεμεί η δικαστική απόφαση για τη μεταγραφή του από τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Ολυμπιακό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο νεαρός τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί μόνο με το σκουφάκι της Εθνικής ανδρών, ενώ είναι απορίας άξιον πώς κατάφερε να ανταποκριθεί τόσο καλά στις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης», στα παιχνίδια με Κροατία και Ρωσία (σ.σ Με Σερβία αγωνίστηκε επίσης πολύ καλά ο Κωνσταντίνος Φλέγκας), όπου ο Ζερδεβάς πραγματοποίησε πολλές και σημαντικές αποκρούσεις, χωρίς να έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς μπορεί να κάνει μόνο προπονήσεις έως τώρα.

Το #Aquafeed24 βρέθηκε στο Ζάγκρεμπ για το Final 8 του Europa Cup και μίλησε με τον διεθνή πορτιέρο για τους νέους κανονισμούς, αλλά και την κλήρωση της Ελλάδας στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Μάνος Ζερδεβάς στο Aquafeed24

«Συνολικά η εικόνα που αφήσαμε ήταν καλή, αλλά πρέπει να δουλέψουμε αρκετά το καλοκαίρι στις νέες αλλαγές των κανονισμών και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι επιβραβεύεται κάθε κίνηση για γκολ, όντας και εμείς μια ομάδα που κολυμπάει αρκετά.

Σίγουρα τα παιχνίδια θα έχουν παραπάνω ποινές και αυτό σημαίνει ότι θα κρίνονται στον παίκτη παραπάνω και τον παίκτη λιγότερο. Οπότε, πρέπει στην προετοιμασία να δώσουμε αρκετή έμφαση σε αυτό το κομμάτι».

Όσον αφορά τους νέους κανονισμούς:

«Οι νέοι κανονισμοί, εκτός από το ότι μέχρι στιγμής μια τηρούνται από τους διαιτητές, μια όχι, αλλά δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει γιατί και εκείνοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, κάνουν το παιχνίδι πιο γρήγορο και ελκυστικό στον θεατή λόγω των πολλών γκολ».

Για την κλήρωση της Εθνικής στο Παγκόσμιο με Σερβία, Μαυροβούνιο και Νότιο Κορέα:

«Όσον αφορά την κλήρωση μας για το παγκόσμιο είναι μια δύσκολη κλήρωση, αλλά καλύτερα που πετυχαίνουμε κάποιες καλές ομάδες στην αρχή έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο το χιαστί. Ο όμιλος που διασταυρωνόμαστε είναι βατός αλλά όχι εύκολος. Όλα όμως πιστεύω κρίνονται από την δική μας απόδοση και από το πόσοι έτοιμοι θα εμφανιστούμε στη διοργάνωση. Η όρεξη και η φιλοδοξία υπάρχει, το μόνο που μένει είναι να έχουμε μια υγιή προετοιμασία».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA