Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δεν έκρυψε μετά την νίκη της ερυθρόλευκης ομάδας επί της ΑΕΚ (6-3) και την πρόκριση στον τελικό ότι «Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα όμως χάσαμε πολλά γκολ που μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να τα χάσεις». Στο ίδιο κλίμα και ο Μάνος Ζερδεβάς, που μίλησε για «Μια κακή εμφάνιση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά τον ημιτελικό Ολυμπιακός-ΑΕΚ:

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού): «Πετύχαμε να προκριθούμε στον αυριανό τελικό και περιμένουμε να δούμε ποια ομάδα θα είναι η αντίπαλος μας. Η εικόνα μας και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα όμως χάσαμε πολλά γκολ που μερικές φορές είναι πολύ δύσκολα να τα χάσεις. Σίγουρα για όλα αυτά παίζει ρόλο και ο αντίπαλος τερματοφύλακας και η αντίπαλη ομάδα. Τώρα έχουμε τον τελικό αύριο για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο»

Μάνος Ζερδεβάς (παίκτης Ολυμπιακού): «Ήταν μια κακή εμφάνιση για εμάς, ήμασταν αρκετά αναποτελεσματικοί στην επίθεση, κρατάμε το στοιχείο της άμυνας που δεχθήκαμε μόλις τρία γκολ. Δεν προλαβαίνουμε να αναλύσουμε τα λάθη μας, έχουμε αύριο τον τελικό, είμαστε εδώ να διεκδικήσουμε το τρόπαιο με όλες μας τις δυνάμεις».

πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments