Ζαννής Αλαφραγκής στο #AQF24: «Θα μας στοιχειώνει για λίγο καιρό»

Κάθε ήττα με αυτόν τον τρόπο, πονάει. Και ο Ζαννής Αλαφραγκής δεν το έκρυψε.

by Μάνος Φυρογένης

Δεν υπάρχει εξέλιξη που συνεπάγεται μη επιθυμητό αποτέλεσμα και δεν πονάει. Παντού γύρω μας. Είναι η φύση τους ανθρώπου και της κοινωνίας τέτοια που δεν μπορεί να νιώσει απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος κανείς όταν δεν έρθει για τον ένα ή τον άλλο λόγο αυτό που ονειρευόταν. Όταν δεν αγγίξει, δεν με τα ίδια του τα μάτια αυτά που σχημάτιζε να κρατά, αυτούς τους στόχους που έθετε.

Ο Ολυμπιακός έκανε υπερπροσπάθεια στην πισίνα της Βαλέτας το βράδυ της Τετάρτης (5/6) όμως αυτή δεν αρκούσε. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα της υφηλίου, σε συλλογικό τουλάχιστον επίπεδο, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ίσως πάνω από αυτό πολλώ δε μάλλον έτσι όπως ξεκίνησε ο ημιτελικός, φλέρταρε έντονα με την πρόκριση στον τελικό μετά το 2019 αλλά στις λεπτομέρειες, στα σημεία, δεν ήταν ικανά τα παραπάνω για να του δώσουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα έδωσαν όλα μέσα στο νερό, πονούν και θα πονέσουν για λίγο διάστημα ακόμα όπως είπε ο Ζαννής Αλαφραγκής – στην πρώτη του τελική φάση με το σκουφάκι του Ολυμπιακού – στο #AQF24 όμως θα υψώσουν και πάλι το ανάστημά τους γιατί τουλάχιστον μόχθησαν, δεν έπεσαν αμαχητί. Δεν είναι λίγο αυτό.

«Είναι πάρα πολύ σκληρός ο τρόπος που χάσαμε την πρόκριση στον τελικό. Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι δείξαμε μέταλλο, την ποιότητά μας και καταφέραμε να γυρίσουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην πισίνα. Στο τέλος όμως χάθηκε στις λεπτομέρειες η νίκη κάτι το οποίο θα μας στοιχειώσει για λίγο καιρό.

Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθειά μας. Η ομάδα τα έδωσε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε να παίξουμε για την τρίτη θέση το οποίο είναι σίγουρα πολύ σημαντικό και αυτό.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA