ΥΠΕΡΟΧΗ πρωτοβουλία στον Πανιώνιο: Παιδιά των ακαδημιών έπαιξαν πόλο με τους μπαμπάδες τους!

Μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων έλαβε τις προηγούμενες μέρες χώρα στον Πανιώνιο και πέρασε στα... ψιλά ενώ κάθε άλλο θα έπρεπε να συμβεί.

by Μάνος Φυρογένης

Όποιος είπε πως αυτό το άθλημα που τόσο άδολα και παράφορα κάποιοι αγαπάμε είναι και εύκολο, καλύτερας ας ρωτήσει τους μπαμπάδες των προ μίνι και μίνι Παίδων του Πανιωνίου να τους εξηγήσει. Ακόμα να τεντώσει το πόδι και να συνέλθουν από την… θαλασσοταραχή.

Παρασκευή 28 Ιουνίου το απόγευμα στο ανοιχτό Κολυμβητήριο του Πανιωνίου. Το σκηνικό φαντάζει ιδανικό για μία κόντρα εντός νερού σε μία ιδέα που ανάλογή της δεν έχει εφαρμοστεί ξανά!

Κάθε τέλος περιόδου είναι η… χαρά του παιδιού για όλα τα «βάσανα» που τράβηξε τις προηγούμενες ημέρες, ποιος είπε ότι δεν μπορεί να αποτελέσει και μία ευκαιρία αγαλλίασης για τους μεγάλους. Με αυτό το σκεπτικό τουλάχιστον βούτηξαν στο νερό οι μπαμπάδες των παιδιών των ακαδημιών άλλο που οι γιοί τους, τους… εκδικήθηκαν εκεί που είναι το στοιχείο τους.

Μια υπέροχη ιδέα και πρωτοβουλία των προπονητών Θωμά Τσακιράκη και Στρατή Δούκα που βρήκε πάτημα και ανταπόκριση από όλη την «κυανέρυθρη» οικογένεια.

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, με πολύ γέλιο, κράμπες να έρχονται απανωτά και αλλεπάλληλες πατητές στην προσπάθεια ανάκτησης της μπάλας, τα μικρά “πιράνχας” τσίμπησαν για τα καλά τους ναυαγούς (19-15), με το τελικό αποτέλεσμα φυσικά να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Η μάχη συνεχίστηκε εκτός πισίνας με μικρούς και μεγάλους να βάζουν τα δυνατά τους για να καλύψουν τις δυνάμεις που έχασαν. Ακολούθησε πάρτι με μουσική και σουβλάκια για να ολοκληρωθεί με τον τρόπο αυτό μία πραγματικά όμορφη ιδέα που έφερε ακόμα πιο κοντά άπαντες και η οποία θα μείνει σφηνωμένη με χαμόγελο στο… σκληρό δίσκο του μυαλού. Το παρών έδωσε και ο προπονητής των «μεγάλων» αγοριών Κώστας Δήμου στην αξιολογώντας τις επιδόσεις των μπαμπάδων μέσα στο νερό στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης του Πανιωνίου.

Συγχαρητήρια σε όσους το σκέφτηκαν, σε όσους το υλοποίησαν αλλά και εκείνους που δεν φοβήθηκαν να το δοκιμάσουν. Τι πιο υπέροχο από το να μαθαίνεις τον «κόσμο» του παιδιού σου;

Πηγή: panioniospolo.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA