Υπέρ αλλαγής στο πρωτάθλημα της Α’ γυναικών τάχθηκε η πλειοψηφία

by Aquafeed 24

Τηλεδιάσκεψη με θέμα τον προγραμματισμό των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης 2020-21, στην εποχή του κορωνοϊού covid – 19, αρχής γενομένης από εκείνα της Α1 Ανδρών και Α’ Γυναικών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη από την ΚΟΕ.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων και η πλευρά της Ομοσπονδίας συζήτησαν για πολλά θέματα, με κύριο την κατάσταση που έχει προκληθεί από την πανδημία, τα πρωτόκολλα που θα χρειαστεί να ακολουθηθούν από όλους, αλλά το ζήτημα των τεστ που επιβάλλεται να γίνονται.

Στη συνέχεια, όλες οι πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τα πρωταθλήματα, χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση, με την αίσθηση που υπάρχει να είναι ότι το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών θα γίνει κανονικά με 14 ομάδες, δύο γύρους και πλέι οφ, πλέι άουτ.

Αντίθετα, σχεδόν πλειοψηφικά, οι ομάδες τόνισαν ότι το πρωτάθλημα της Α’ γυναικών πρέπει να αλλάξει και να διεξαχθεί υπό μια… κανονικότητα, δηλαδή να παίζουν όλοι με όλους.

Παράλληλα, κοντά στις 20 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων, ενώ τέθηκε και το ζήτημα αύξησης των ρόστερ από τους 21 παίκτες, όχι μόνον επειδή είναι κάτι λογικό, αλλά και ελέω Covid-19 οι ομάδες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν παραπάνω παίκτες.

Αυτές είναι ορισμένες πρώτες πληροφορίες που «αλιεύσαμε» από την τηλεδιάσκεψη και μένει να επιβεβαιωθούν.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA