Υδραϊκός: Υποστολή σημαίας στην ομάδα, αποχωρεί ο Φώτης Μπλάνης!

by Aquafeed 24

Ύστερα από εννέα ολόκληρα χρόνια προσφοράς και αυτοθυσίας, ο Φώτης Μπλάνης δεν θα συνεχίσει την τεράστια καριέρα του στον Υδραϊκό και ετοιμάζεται να ανοίξει νέες σελίδες σε μια αθλητική διαδρομή που μόνο ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Γεννημένος το 1980 ο Φώτης Μπλάνης συνεχίζει στο υψηλότερο επίπεδο, διανύει δεύτερη νιότη και τα.. χρονόμετρα είναι πάντοτε η απόδειξη, όμως ο αρχηγός του Υδραϊκού δεν θα βρίσκεται εκεί στη νέα περιπέτεια της ομάδας στην Α1 κατηγορία ανδρών, επομένως δεν θα συμπληρώσει τη δεκαετία με το σκουφάκι του ΥΝΟ.

Από το 1990 στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, ο Φώτης Μπλάνης έχει αποδείξει τη διάρκεια που έχει ως αθλητής και θα συνεχίσει στα μεγάλα σαλόνια αναμφίβολα, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί με τον Υδραϊκό, τον οποίο υπηρέτησε για εννέα συναπτά έτη και αποτέλεσε το δεύτερο μεγαλύτερο κεφάλαιο της καριέρας του μετά τον Εθνικό Πειραιά, απ’όπου και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το αγαπημένο μας σπορ. Ένα μεγάλαιο, το μεγαλύτερο, κλείνει για το σωματείο του Υδραϊκού, με τον Φώτη Μπλάνη να ανοίγει πανιά για νέες αθλητικές περιπέτειες, έχοντας θέληση και ισχυρό κίνητρο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA