Υδραϊκός: Στην Κωνσταντινούνοπλη για κοινή προετοιμασία με την ΕΝΚΑ του Κολόμβου

Μετά το Παλαιό Φάληρο και ο Υδραϊκός βρίσκεται στη Κωνσταντινούπολη για κοινή προετοιμασία με την ΕΝΚΑ του Χριστόδουλου Κολόμβου.

by Μάνος Φυρογένης

Η διακοπή στις υποχρεώσεις της Α1 πόλο ανδρών ελέω των δύο μεγάλων διοργανώσεων (Πανευρωπαϊκού στην Κροατία και Παγκοσμίου στη Ντόχα) στις αρχές του 2024 οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της και μπορεί τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη Μέση Ανατολή και τις προσπάθειες της ελληνική αποστολής παρόλα αυτά οι ομάδες συνεχίζουν να προπονούνται και να ετοιμάζονται για την επιστροφή στην ενεργό δράση.

Ο Υδραϊκός ο οποίος πραγματοποίησε ένα απίθανο photo finish ή ορθότερα μια αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μισό της πρώτης φάσης της μεγάλης κατηγορίας πόλο ανδρών (6 νίκες και δύο ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια) και η οποία ήταν αρκετή για να τον τοποθετήσει στην 4η θέση του Β’ ομίλου, ταξίδεψε στη γειτονική Κωνσταντινούπολη για κοινή προετοιμασία με την ΕΝΚΑ του Χριστόδουλου Κολόμβου όπως είχε πραγματοποιήσει και το Παλαιό Φάληρο με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Οι νησιώτες που θα κάτσουν 4 μέρες στην Κωνσταντινούπολη (8-11/2), επισκέφθηκαν μάλιστα και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, συνάντηση για την οποία είχε προνοήσει ο πρόεδρος κ. Μουστακαριάς, λαμβάνοντας τις ευλογίες και τις ευχές από τον τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο.Το Μάρτιο του 2018, όταν ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο αγωνιζόταν και πάλι με το σκουφάκι της ΕΝΚΑ, οι δύο ομάδες είχαν πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με φιλικούς αγώνες στην Ελλάδα,

Ο Υδραϊκός θα συμμετάσχει στη Β’ φάση στο G2 όμιλο μe τους «ισχυρούς» του πρωταθλήματος έχοντας ως ζητούμενο το σύνολο του Νίκου Καραμάνη να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό. Από την 8η θέση και τους 22 βαθμούς θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA