Υδραϊκός: Ενισχύεται με τον φέρελπι Αλέξανδρο Παππά!

To #ΑQF24 έχει το ρεπορτάζ!

by Aquafeed 24

Τρέχουν οι εξελίξεις στο μεταγραφικό τοπίο και ως Μέσο είχαμε αποφασίσει να μην ασχοληθούμε φέτος με αυτό τον τομέα, καθώς είμαστε οι μοναδικοί οι οποίοι σεβόμαστε τα «θέλω» των αθλητών και των αθλητριών, κάνουμε ρεπορτάζ και δεν γράφουμε δημόσια ότι ακούμε στα καφενεία της υδατοσφαίρισης.

Προς το παρόν, αυτή η απόφαση μπαίνει στον πάγο και θα εξηγήσουμε με άρθρο το τι συμβαίνει γύρω μας για να καταλάβει και ο κόσμος που μας ακολουθεί, μας δείχνει εμπιστοσύνη και μας διαβάζει. Έτσι, λοιπόν, το #AQF24 φέρνει στο φως της δημοσιότητας το έντονο ενδιαφέρον του Υδραϊκού για έναν από τους πιο φερέλπιδες νέους παίκτες της Α1 ανδρών, τον Αλέξανδρο Παππά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται μια ανάσα από την ομάδα του Νίκου Καραμάνη.

Ένας αθλητής που δουλεύει σκληρά για να εξελιχθεί και προσπαθεί διαρκώς να γίνεται καλύτερος μέσω της προπόνησης, ο οποίος είναι 23 ετών και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, όπου και αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς παίκτες της Ένωσης στο πρωτάθλημα.

Ο Παππάς αγωνίζεται στην περιφέρεια και μπορεί να προσφέρει τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πλευρά, είναι ένας αθλητής με εξαιρετική κολυμβητική ικανότητα και θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για τον Υδραϊκό, που βρίσκεται σε διαδικασία στελέχωσης ενός αξιόμαχου ρόστερ, με φόντο φυσικά την ανανέωση του έμπειρου τεχνικού, Νίκου Καραμάνη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA