Υδραϊκός: Ανακοίνωσε Παππά και επιβεβαίωσε #AQF24

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Υδραϊκό.

by Μάνος Φυρογένης

Στις 4 Ιουνίου, το #AQF24 σας είχε ενημερώσει για το πολύ έντονο ενδιαφέρον του Υδραϊκού ώστε να εντάξει στο δυναμικό του τον Αλέξανδρου Παππά. Αυτή η επιθυμία λοιπόν πήγε ένα βήμα παραπέρα και έγινε μεταγραφή.

Με το σκουφάκι των νησιωτών – που θα έχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο 23χρονος περιφερειακός. Ο Αλέξανδρος Παππάς αποτελεί έναν από τους πιο φερέλπιδες αθλητές της μεγάλης κατηγορίας και ένας εκ των πιο βελτιωμένων επίσης.

Εργατικός, δουλευταράς, συγκεντρωμένος και με μεγάλη διάθεση και θέληση να μάθει και να προσφέρει για όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται. Ένα «γαλλικό» κλειδί, ένας παίκτης για όλες τις δουλειές αφού μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές με την ίδια ευχέρεια. Διακρίνεται για την κολυμβητική του ικανότητα, ψάχνοντας την κόντρα.

Την σεζόν που ολοκληρλωθηκε πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με το σκουφάκι της ΑΕΚ, την οποία βοήθησε να παραμείνει στην Α1 πόλο ανδρών. Πρόκεται για μία εκ πρώτης όψεως win-win μεταγραφή αφού και ο ίδιος ο Αλέξανδρος Παππάς θα επιχειρήσει υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραμάνη την περαιτέρω εξέλιξή του ενώ και ο Υδραϊκός προσέθεσε στο έμψυχο δυναμικό του ένα «μηχανάκι» με παρών αλλά και μέλλον.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι γεννημένος το 2001 και αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών του Νηρέα Χαλανδρίου. Την περίοδο 2017-19 αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ολυμπιακού ενώ τη διετία (2019-2021) ήταν στον Νηρέα Γέρακα. Εμπειρία από την Α1 απέκτησε με τον Ναυτικό όμιλο Χίου (2021-23), πριν πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ (2023-24). Το 2021 ήταν μέλος της Εθνικής Νέων (Κ-19) που τερμάτισε στην 8η θέση στην Πράγα στο Ευρωπαϊκό.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA