Κι όμως αληθινό: Η Κατίνκα Χόσου θα κολυμπήσει στην Καβάλα!

by Aquafeed 24

Μια από τις κορυφαίες κολυμβήτριες όλων των εποχών, με δεκάδες Ολυμπιακά, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά μετάλλια, θα συμμετέχει στο 2ο Swimming Meet «Απόστολος Παύλος» που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας!

Η Iron Lady της Παγκόσμιας Κολύμβησης, η Κατίνκα Χόσου, θα «πέσει» σε ελληνική διοργάνωση, κάτι το οποίο αποτελεί τεράστια τιμή για τους διοργανωτές και φυσικά για την εγχώρια κολύμβηση!

Μπορεί να διοργανώνεται μόλις για 2η χρονιά, όμως το μεγάλο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ της Καβάλας καταφέρνει όχι μόνο να εδραιώνεται στη συνείδηση των αθλητών και των ομίλων τους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να δηλώνουν συμμετοχή.

Όλο το προηγούμενο διάστημα η συμμετοχή της Κατίνκα Χόσου στο 2οSwimming Meet «Απόστολος Παύλος» που θα διοργανωθεί στην Καβάλα ήταν απλά μια πληροφορία και μια επιδίωξη των διοργανωτών, οι οποίοι όμως επιβεβαίωσαν ότι μια από τις κορυφαίες κολυμβήτριες παγκοσμίως όλων των εποχών έρχεται για κολυμπήσει στην Καβάλα!

Στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ της Καβάλας, που είναι ενταγμένο επίσημα στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κολύμβησης (FINA) θα συμμετέχουν πολλοί αθλητές από το εξωτερικό καθώς και η ελίτ της Ελληνικής Κολύμβησης.

Οι πληροφορίες έρχονται από το kavalapost.gr και όλοι ευχόμαστε η σπουδαία αθλήτρια να τα καταφέρει πράγματι και να βρεθεί στη διοργάνωση!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA