Ξένια Πέττα στο #AQF24: «Ιστορική νίκη για την ομάδα μας, κάθε αγώνας ξεχωριστός για εμάς»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 το γυναικείο τμήμα ο ΓΣ Περιστερίου, η οποία μάλιστα ήταν η πρώτη στην ιστορία της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Το σύνολο του Βαγγέλη Πάτρα πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, κερδίζοντας 8-4 τον ΝΟ Ρεθύμνου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η αρχηγός του Περιστερίου Ξένια Πέττα μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για το ιστορικό αποτέλεσμα που πήρε ο σύλλογος, αλλά για το πως ήρθε το «διπλό» στην Κρήτη.

Οι δηλώσεις της Ξένιας Πέττα στο #AQF24:

«Ιστορική νίκη για την ομάδα μας και τον σύλλογο του Περιστερίου. Είμαστε πολυ χαρούμενες που ήμασταν εμεις σε αυτή την νέα αρχή ομάδας. Κάθε αγώνας για εμάς πλέον ειναι ξεχωριστός και έχει τις δικές του δυσκολίες καθώς είμαστε μία νέα ομάδα και μέσω αυτων των παιχνιδιών προσπαθούμε να δέσουμε και να εξελιχθούμε. Αν και δεν ξεκινήσαμε πολυ δυνατά, σημασία για εμάς έχει που καταφέραμε και στο τελευταίο οκτάλεπτο πήραμε την νίκη. Συνεχίζουμε την δουλειά για τα δυνατά παιχνίδια που ακολουθούν».

«Ο ρυθμός στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήταν εκείνος που θέλαμε με αποτέλεσμα να χασουμε πολλές ευκαιρίες στην επίθεση. Σε μία δυνατή έδρα όπως εκείνη του Ρεθύμνου τα λάθη στην επίθεση, τις περισσότερες φορές φέρνουν γκολ στην άμυνα ετσι και εμεις δεχτήκαμε κάποια γκολ που δε θα έπρεπε. Παρόλα αυτά, στο τελευταίο οκτάλεπτο δείξαμε ότι έχουμε προπονηθεί αρκετά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA