«Ξεκόλλησε» βαθμολογικά το Π.Φάληρο που κέρδισε στην έδρα του Εθνικού!

by Aquafeed 24

Ύστερα από τέσσερις μήνες αποχής και με μεγαλύτερη απραξία να έρχεται μετά την απαράδεκτη κυβερνητική πολιτική, το Π.Φάληρο μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο στην Α1 ανδρών, περνώντας από την έδρα του Εθνικού Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε 11-4 του «Αυτοκράτορα» και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και τον έναν βαθμό, φθάνοντας τους τέσσερις και προσπερνώντας παράλληλα την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού που σε έξι αγωνιστικές έχει τρεις πόντους.

Δυστυχώς και αυτές οι δύο ομάδες μπαίνουν ξανά στον πάγο, καθώς βιώνουμε μια πραγματικότητα που η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί ότι έχει χάσει τη μπάλα και την πληρώνει μονάχα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, την ώρα που ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ θα συνεχίσουν κανονικά, παρότι έχουν κρούσματα.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αμερικανός Χούπερ με 3 γκολ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 4-11

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 0-2, 2-5.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Ζωγράφος, Καραβιώτης 1, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 2, Πανταζόπουλος, Κόχειλας, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπελέσης, Καραμπατης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 3, Παπαδημητρίου, Κόκκινος, Ραμίρεζ 1, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 2, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 1, Τσαχειλίδης 2, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής 1, Κουρμελές.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA