Ξεκίνησε η κολυμβητική περίοδος στο Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας με 600 περίπου παιδιά- Γ. Δέλλιος: «Πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Περίπου 600 παιδιά αθλούνται καθημερινά στο Κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας με την κολυμβητική περίοδο να ξεκινά στις 3 Σεπτεμβρίου για το αγωνιστικό και αρχές Οκτωβρίου για τα υπόλοιπα τμήματα που είναι αυτά της Καλλιτεχνικής, της Τεχνικής, των Ακαδημιών, της Προαγωνιστικής, της Κολύμβησης σαν άθλημα, των πολύ μικρών ηλικιών (3+), Baby swim, Aqua, υδατοσφαίρισης και ενηλίκων.

Για τη νέα χρονιά ο αρχιπροπονητής των Δελφινιών και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Γιάννης Δέλλιος μας είπε:

«Το αγωνιστικό τμήμα των Δελφινιών έχει ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου και απαρτίζεται από 40 αθλητές. Στις 3 Οκτωβρίου ξεκίνησαν και τα υπόλοιπα τμήματα του κολυμβητηρίου και αυτή τη στιγμή όλοι οι αθλούμενοι στο Κολυμβητήριο είναι γύρω στα 600 άτομα και είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν ένας τόσος μεγάλος αριθμός για να στηριχθεί όλο αυτό το οικοδόμημα γιατί στις ημέρες που διανύουμε και με την ενεργειακή κρίση το κολυμβητήριο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις.

Ο κόσμος μας στηρίζει και το δείχνει έμπρακτα δείγμα και της πολύ καλής συνεργασίας όλων όσων είμαστε στο κολυμβητήριο αλλά και το Δήμου μαζί.

Όσο αναφορά το αγωνιστικό μέρος υπάρχουν αθλητές που θα κυνηγήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τομέα της κλασσικής κολύμβησης και σε παγκόσμιο στην τεχνική κολύμβηση και το θετικό για ένα επαρχιακό σύλλογο όπως τα Δελφίνια είναι ότι έχουμε αρκετούς τέτοιους αθλητές και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Φυσικά όλοι αυτοί οι αθλητές προσπαθούν να συνδυάσουν μαθήματα- φροντιστήρια και κολύμβηση, είναι δύσκολο αφού όλοι πιέζουν από την πλευρά τους αλλά εδώ φαίνεται ο καλός αθλητής να μάθει να διαχειρίζεται το χρόνο του και αυτό θα τον βοηθήσει και στην υπόλοιπη ζωή του.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει μόνο ένας σύλλογος στην πόλη όσο αναφορά την κολύμβηση αφού όλοι έχουμε κοινή γραμμή το καλό των αθλητών».

Κανονικά στο πρόγραμμα ώρες κοινού και μάλιστα καθημερινά

Επειδή πολλά ακούστηκαν για τις ώρες κοινού και ότι δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα να σημειώσουμε πως υπάρχουν κανονικά και καθημερινά 9:00-16:00 και 20:15-22:30 και το Σάββατο 13:00-16:00.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA