Σε 4 Ομίλους, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (6-7 Μαϊου), ο Α’ Γύρος του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Στο πλαίσιο αυτό και με τη δυνατότητα της πρόσφατης μεταγραφικής περιόδου, υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμών αθλητών της Α1 ανδρών και Α2 ανδρών που είχε τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφεί για το εν λόγω πρωτάθλημα, επομένως δεν αποκλείεται να δούμε αρκετούς υψηλότερου επιπέδου αθλητές στη Β’ κατηγορία φέτος. Για το εν λόγω θέμα, θα αναφερθούμε σε νεότερο άρθρο σε λίγες ημέρες.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικό Αμαρουσίου): ΝΟ Αγίου Νικολάου, ΟΕΑΝΑ Βόλου, Τρίτων Αμαρουσίου, ΣΚ Ροή

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικό Πετρούπολης): ΑΟ Πετρούπολης, Μαρούσι ΑΣ, Μίλων, ΝΟ Ρεθύμνου

ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Εθνικό): Άργης Καλαμάτας, Πύρρος Ιωαννίνων, ΝΟ Καλαμάτας, ΝΟΘΑ Καβάλας

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ποσειδώνιο): ΠΑΣ Φοίβος, ΣΑΠΚ Νεάπολης, Νέος Ηρακλής, ΧΑΝΘ

Οι αγώνες του Β’ Γύρου θα διεξαχθούν 23-25 Ιουνίου, με μεταφορά βαθμολογίας και στην έδρα του ανώτερου βαθμολογικά κατά τον Α’ Γύρο.

Στη συνέχεια, οι 2 πρώτες ομάδες, προκρίνονται στην Τελική φάση (14-16 Ιουλίου), σχηματίζοντας 2 Ομίλους. Οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης, ανεβαίνουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Οι τελευταίες ομάδες κάθε Ομίλου, μετά τον Β’ Γύρο (4 ομάδες), θα παίξουν στα play out (14-16 Ιουλίου) και οι 2 τελευταίες της κατάταξης θα υποβιβαστούν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η Ειδική προκήρυξη και το πρόγραμμα αγώνων, ΕΔΩ