Ξανά χωρίς «σπίτι» η Προολυμπιακή ομάδα των καταδύσεων!

by Aquafeed 24

Αναγκαστικά χωρίς προπονήσεις στο νερό θα μείνουν και πάλι για τουλάχιστον δύο εβδομάδες οι αθλητές της Προολυμπιακής ομάδας των καταδύσεων, καθώς τίθεται εκτός λειτουργίας το κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ, λόγω νέας βλάβης και επειδή δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Παρά τις εργασίες συντήρησης του καταδυτηρίου, ξεκόλλησαν πλακάκια και προκλήθηκε πρόβλημα στην εγκατάσταση.

Έτσι η συγκεκριμένη πισίνα έκλεισε ξανά, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς. Η όλη διαδικασία αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον 15 ημέρες, διάστημα στο οποίο οι καταδύτες μας θα γυμνάζονται μόνο εκτός νερού.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει φέρει σε απόγνωση τον ομοσπονδιακό προπονητή Πέτρο Φυρίγο και τους αθλητές της Προολυμπιακής ομάδας Νίκο Μόλβαλη, Θάνο Τσιρίκο και Θεόφιλο Αυθίνο μόλις δύο μήνες πριν από τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι ο καθοριστικός αγώνας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Τόκιο (Προολυμπιακό τουρνουά).

Το παράπονό τους και η διαμαρτυρία τους έγκειται κυρίως στο γεγονός ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για άλλο καταδυτήριο που να μπορεί να εξυπηρετήσει τους διεθνείς καταδύτες, καθώς στο κλειστό καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά (που κανονικά αποτελεί το «σπίτι των καταδύσεων») οι εγκαταστάσεις είναι πλέον πεπαλαιωμένες και ακατάλληλες και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις που έχουν γίνει στην Πολιτεία για αντικατάστασή τους δεν έχει γίνει καμία βελτίωση.

ΠΗΓΗ: sports3.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA