Ημερίδα ορίων με 160 αθλητές στο «West Side Fin Festival 2018»

by Aquafeed 24

Αρκετοί ήταν οι αθλητές που βρέθηκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου την Κυριακή (25/11), στο “WEST SIDE FIN FESTIVAL 2018”, το οποίο διοργάνωσαν και φέτος τα Δελφίνια Περιστερίου και έλαβε χώρα η πρώτη Ημερίδα Τεχνικής κολύμβησης.

Το πρωί της Κυριακής (25/11) διεξήχθη η Ημερίδα Δυναμικής Άπνοιας (09:00) και η Ημερίδα ορίων Τεχνικής κολύμβησης (11:00), υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, όπου πήραν μέρος 160 αθλητές, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο αριθμός των αθλητών ήταν μεγάλος και δείχνει τη σταδιακή άνοδο του αθλήματος στη χώρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σαλταμανίκας, βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Περιστερίου, όπου παρακολούθησε τις πρώτες προσπάθειες των αθλητών και θεωρεί πως ανεβαίνει, συνεχώς, το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης στην Ελλάδα: “Ο αριθμός των 160 αθλητών που έλαβαν μέρος φανερώνει, πως το επίπεδο του αθλήματος ανεβαίνει στη χώρα μας. Ήταν η πρώτη Ημερίδα της σεζόν και οι αθλητές βρίσκονται σε προετοιμασία, επομένως, είναι αρχή για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Κάθε μήνα θα γίνεται από μία ημερίδα, όπου στόχος των αθλητών είναι να πιάσουν τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και για τους Χειμερινούς αγώνες Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, που θα διεξαχθούν το Μάρτιο”.

Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA