Water polo League γυναικών: ΝΟ Βουλιαγμένης πέρασε εμφατικά από τη Γλυφάδα με 15-4
Νέα εκτός έδρας νίκη για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, που επικράτησε με 14-5 του ΑΝΟ Γλυφάδας iRepair στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Waterpolo League Γυναικών.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έφτασαν τις 14 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και με 42 βαθμούς βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχες παρέμειναν στην τέταρτη θέση με 28 βαθμούς.
Στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου άνοιξε το σκορ με πέναλτι της Τέρνερ, όμως η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στη Βουλιαγμένη. Οι φιλοξενούμενες «έτρεξαν» σερί 7-0, προηγήθηκαν 7-1 στα μέσα της δεύτερης περιόδου και έκλεισαν το ημίχρονο στο 8-2, με τη Μουλχάουζεν να ξεχωρίζει επιθετικά.
Με σταθερότητα στην άμυνα και έλεγχο του ρυθμού, η ομάδα της Κικής Λιόση διεύρυνε σταδιακά τη διαφορά, φτάνοντας ακόμη και στο +9, πριν διαμορφωθεί το τελικό 14-5.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-14
Οκτάλεπτα: 1-5, 1-3, 2-3, 1-3
ΑΝΟ Γλυφάδας iRepair (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γρηγοροπούλου 2, Τέρνερ 1, Οτσόα 1, Τζωρτζακάκη 1.
ΝΟ Βουλιαγμένης (Κική Λιόση): Μουλχάουζεν 5, Κρασσά 3, Φουντωτού 2, Καϊάφα 1, Ξενάκη 1, Γιάουστρα 1, Αγγελίδη 1.



