Βράζουν στον Άργη Καλαμάτας για διαιτησία και όχι μόνο: «Δεν κερδίσαμε γιατί κάποιοι άλλοι δεν το ήθελαν»

Πυρ και μανία άπαντες στον Άργη Καλαμάτας για τη διαιτησία στο ματς με την ΠΕΚΕΒ. Σε σοβαρές καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές από πλευράς των νησιωτών στο #AQF24 προχώρησε o προπονητής της ομάδας της Μεσσηνίας, Κώστας Πετρόπουλος.

by Μάνος Φυρογένης

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την… οπισθοφυλακή της Α2 έγινε στο νησί της Χίου το μεσημέρι του Σαββάτου (9/3) ανάμεσα στην τοπική ΠΕΚΕΒ και τον Άργη Καλαμάτας. Δύο ομάδες που πριν το πρώτο σπριντ του αγώνα τις χώριζαν δύο βαθμοί. Ματς αίμα και… άμμος δηλαδή.

Εν τέλει εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι που ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση που είχε δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και ανέβηκαν στους 9 βαθμούς στο Νότιο όμιλο, προσπερνώντας μάλιστα – έστω και προσωρινά – τον Άρη Νίκαιας που αγωνίζεται το μεσημέρι της Κυριακής (10/3) με την πρωτοπόρο ΝΕΠ.

Παιχνίδι με πολλή ένταση και πάρα πολλά παράπονα από πλευράς φιλοξενούμενων τόσο ως προς τη μεταχείριση που έλαβαν από τους διαιτητές και τον παρατηρητή του ματς όσο και ως προς τη συμπεριφορά των φίλων της γηπεδούχου ομάδας και εν γένει το σωματείο του ΠΕΚΕΒ. Μέχρι και για απειλή σωματικής ακεραιότητας έκανε λόγο ο τεχνικός του Άργη σε δηλώσεις του ως άλλος ταύρος εν υαλοπωλείω στο #AQF24.

Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο είναι να δίνεται το βήμα στους πρωταγωνιστές, παρατίθενται τα λεγόμενα του Κώστα Πετρόπουλου που ήταν έξαλλος αλλά και συνάμα περήφανος για την προσπάθεια των αθλητών του.

«Επιτρέψτε μου σήμερα να μην μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Το μόνο που θα αναφέρω είναι συγχαρητήρια στους αθλητές μου που κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες και γεγονότα που δεν συνάδουν ούτε με το “ευ αγωνίζεσθαι” ούτε με την “ευγενή άμιλλα”, καταφέραμε ως ομάδα να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και να διεκδικούμε τη νίκη.

Η ομάδα του Άργη Καλαμάτας σήμερα ήταν καλύτερη και δεν κέρδισε, γιατί άλλοι δεν ήθελαν να κερδίσει.

Από πού να αρχίσω;

Από τον έλεγχο του παιχνιδιού από τους διαιτητές; Στο σημείο που κέρδιζε η ομάδα μου 10 – 6, δεχτήκαμε σε 10 λεπτά 10 ποινές με άμυνα αυστηρά ζώνη. Αποβλήθηκαν από την ομάδα μου με αντικατάσταση ή με 3 ποινές 4 αθλητές.

Δεχτήκαμε χτυπήματα εκτός νερού που αντί να ήταν κόκκινη κάρτα μ καταλογισμό πέναλτι και τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω, δινόταν κόντρα φάουλ κτλ.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, όλα αυτά συνέβησαν σε ένα κολυμβητήριο με κόσμο από τους γηπεδούχους που όλη την ώρα αναλώθηκαν σε χυδαίες βωμολοχίες, χειρονομίες, απειλές σε αθλητές της ομάδας μας, είτε αγωνίζονταν στο νερό είτε ήταν στον πάγκο.
Πήδηξαν μάλιστα τα κάγκελα της κερκίδας και κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση τόσο διαιτητές όσο και παρατηρητής του αγώνα όχι μόνο δεν παρενέβησαν αλλά εθελοτυφλούσαν προκλητικά και αντ’ αυτού τιμωρούσαν με κάρτες τους αθλητές μου, εμένα ως προπονητή και τον έφορο της ομάδας.

Απειλήθηκε ακόμα και η σωματική ακεραιότητα της αποστολής της ομάδας με υπαιτιότητα τόσο των διαιτητών όσο και του γηπεδούχου σωματείου. Με τον κόπο τον αθλητών της διοίκησης, και του προπονητικού team του Άργη Καλαμάτας δεν πρέπει να ξαναπαίξει ποτέ ξανά κανένας.

Ευελπιστούμε ότι η αρμόδιοι θα λάβουν σοβαρά υπόψη τους την παραπάνω καταγγελία και θα πράξουν τα δέοντα, για ο,τί έγινε και σε όσους αρμόζει», κατέληξε.

Κόλαφος ο προπονητής του Άργη Καλαμάτας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA