Βράβευσε τον Κώστα Δήμου η Νίκη Βόλου!

by Aquafeed 24

Τον προπονητή υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου Κώστα Δήμου, τίμησε η Νίκη Βόλου για την προσφορά του, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης πρόσφερε στον προπονητή ένα τρισδιάστατο αντίγραφο – αγαλματίδιο του εμβλήματος της Νίκης Βόλου, ενώ οι έφοροι του τμήματος Ηρακλής Κοσκινάς και Λάμπρος Τσώλης, πρόσφεραν δύο κασκόλ, για τους οργανωμένους φιλάθλους του Πανιωνίου «Πάνθηρες» με τους οποίους διατηρούν στενούς δεσμούς.

Στην απονομή παρευρέθηκε και ο υπεύθυνος marketing και πλέον τεχνικός διευθυντής στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου Σωτήρης Καλογήρου που όπως είπε «έχουμε όραμα να δημιουργήσουμε τους νέους μπέμπηδες στη Μαγνησία».

Ο Κώστας Δήμου, ξεκίνησε το 1980 ως αθλητής στο ΝΟ Βουλιαγμένης πετυχαίνοντας μεγάλες επιτυχίες, ενώ αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες όπως ο Ηλυσιακός και το Φάληρο κι ολοκλήρωσε την καριέρα του ως αθλητής το 2003, ενώ παίζοντας στην εθνική νέων κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το 1987 ξεκίνησε την πορεία του ως προπονητής στις ακαδημίες της Βουλιαγμένης.
Πέρσι ως προπονητής, κατέκτησε την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων και το 2017 την τέταρτη θέση στο πανευρωπαϊκό Νεανίδων.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι προπονητής στην ομάδα του Πανιωνίου. Φέτος η ομάδα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και με την επιτυχημένη πορεία που καταγράφει, αναμένεται να ανέβει στην Α1.

Πηγή: nikivolou1924.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA