Βράβευσαν τον Μάνθο Βουλγαράκη και τους «Χάλκινους» Μίνι Παίδες

by Aquafeed 24

Με μεγάλη επιτυχία, ο σύλλογος γονέων, κηδεμόνων αθλουμένων και φίλων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου την εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στον πολυχώρο Golden Fun Park, στο πλαίσιο της οποίας προχώρησε σε βραβεύσεις.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος είχε την ευκαιρία να απονείμει τιμές στον αρχηγό της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης, Μάνθο Βουλγαράκη, για την προσφορά του, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις στην Κική Μαστρομανώλη για την στήριξη της στο γυναικείο τμήμα του Ομίλου, ενώ τέλος βραβεύτηκε η ομάδα μίνι παίδων για την κατάκτηση της 3ης θέση που κατέλαβε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, καθώς επίσης βραβεύτηκε ο προπονητής των παιδιών, Γιάννης Ζαγουράκης.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και ήταν στο πλαίσιο του οικογενειακού κλίματος που χαρακτηρίζει το τμήμα. Ηταν μια όμορφη βραδιά, που κύλησε με τον καλύτερο τρόπο, με τα μέλη του συλλόγου να μένουν πολύ ευχαριστημένα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο, Τζίνα Λιοτσάκη: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι κατάφεραν -και όχι λόγω της κακοκαιρίας- να είναι εκεί, μαζί μας, στην ετήσια πίτα του συλλόγου μας. Αποδείξαμε πόσα πολλά μπορούμε να κάνουμε ενωμένοι όλοι μαζί. Η στήριξη σας προς τον σύλλογο είναι η δύναμη μας ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά για τα παιδιά μας. Να ευχηθώ η χρονιά αυτή να είναι γεμάτη υγεία, επιτυχίες και πρόοδο».

Πηγή: nox.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA