Βραδιά αναμνήσεων και αναγνώρισης από το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά!

by Aquafeed 24

Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιά, με σκοπό να τιμήσει πρόσωπα τα οποία έχουν προσφέρει στην υδατοσφαίριση του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος και χρηματοδότης, Δημήτρης Κολοβός, ανέβηκε στο βήμα, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος με όσα έχουν επιτευχθεί επί των ημερών του με αποκορύφωμα φυσικά και κορωνίδα όλων το Ευρωπαϊκό του 2022 αλλά χαράζοντας το μέλλον και ταυτόχρονα δίνοντας υποσχέσεις για αυτό.

«Υγεία, ευημερία και επιτυχία σε όλα τα τμήματα» ευχήθηκε ο αγαπητός από όλους Δημήτρης Κολοβός και συνέχισε με μια ευχή. «Ας ελπίσουμε να ξεφύγουμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα από αυτήν τη κατηγορία. Πριν από επτά χρόνια είχα πει πως ο Εθνικός θα πάρει ένα τίτλο μαζί μου στα πρώτα πέντε χρόνια. Ακριβώς τότε φέραμε το Len Trophy. Δεν είμαι μάντης απλώς μου αρέσει ό,τι στόχο βάζω να τον υλοποιώ» τόνισε.

Έπειτα προβλήθηκε το βίντεο με την κατάκτηση του τροπαίου σε μία βραδιά αξέχαστη για όποιον κυλά στις φλέβες του αίμα κυανόλευκο αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστριών του τότε (Ιουλιάνα Κοντονή, Έλενα Ελληνιάδη και η προπονήτρια, Αντιγόνη Ρουμπέση) που δεν αποτελούν πλέον μέλη του με τη στενή έννοια. Διότι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον… άθλο αυτό και ό,τι και να συμβεί πάντοτε θα έχουν μία θέση στο σύλλογο.

Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωμα στο ethnikoswaterpolo.com

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA